• Publicat:
Showbiz

Vedeta de la „Românii au talent” s-a sinucis la doar 22 de ani! VIDEO

Vedeta de la „Românii au talent” s-a sinucis la doar 22 de ani! VIDEO

După ce s-a aflat că PRO TV ia în calcul să anuleze semifinalele din luna aprilie, urmare a instaurării Stării de urgență pe teritoriul României, îndrăgita emisiune de divertisment mai primește o lovitură.

Fost concurent la „Românii au talent”, Cătălin Caragea s-a sinucis la vârsta de 22 de ani! Tânărul din Moldova era o adevărată vedetă la Chișinău și avea succes cu formația „7 Klase”, în care cânta.

Polițiștii confirmă, într-un comunicat de presă, varianta sinuciderii: „Poliția a fost alertată în această dimineață, la ora 03:21, precum că într-o locuința a fost depistat cadavrul unui tânăr strangulat. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Centru și medicul legist unde au depistat cadavrul unui tânăr strangulat. Urmare a documentării polițiștii au stabilit identitatea tânărului care s-a dovedit a fi în vârstă de 22 de ani, iar la examinarea de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice strangulării”.

Din câte se pare, cadavrul a fost descoperit de o rudă, care a venit să verifice de ce Cătălin nu răspunde la telefon. La fața locului nu s-a găsit niciun bilețel de adio.

În 2018, Cătălin Caragea și colegii săi de trupă au urcat pe scena „Românii au talent”.

Iurie Bădică, unul dintre prietenii lui, a lăsat un emoționant mesaj de adio: „Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. #Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…? Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nu știu cum evitam s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!”.

Citește și..
Inchide