Bătaie după meciul FCSB – Dinamo. Șase suporteri care au intrat pe teren au acces interzis pe stadion timp de un an

Bătaie după meciul FCSB – Dinamo. Șase suporteri care au intrat pe teren au acces interzis pe stadion timp de un an
Șase suporteri care au intrat pe teren la meciul dintre FCSB și FC Dinamo, disputat pe Arena Națională, și care s-au bătut, nu mai au voie să participe la partide de fotbal pe o perioadă de un an, fiind și amendați fiecare cu câte 500 de lei, anunță Jandarmeria Capitalei.

Reprezentanții Jandarmeriei Capitalei au transmis că, la aproximativ 10 minute de la terminarea partidei, mai mulți suporteri FCSB și dinamoviști au intrat pe suprafața de joc și s-au bătut.

În primă fază, a intervenit firma de securitate contractată de organizator, după care au intervenit jandarmii, suporterii fiind luați de pe teren.

„În urma acestui incident, șase persoane au fost identificate de jandarmi și sancționate cu câte 500 de lei fiecare și interzicerea accesului de a mai participa la partide de fotbal, pe o perioadă de un an, în conformitate cu art. 20, lit. X), din Legea 4/2008. În continuare, în baza imaginilor avute la dispoziție, se vor face demersurile legale pentru identificarea și altor persoane care au comis fapte antisociale”, susține Jandarmeria București.

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, pe Arena Națională, cu rivala Dinamo, în etapa a XII-a a Ligii I.

Partida dintre FCSB și Dinamo a fost întreruptă de arbitrul Istvan Kovacs în minutul 35, la scorul de 1-1, timp de 10 minute, în urma unui scandal iscat între Florinel Coman și galeria lui Dinamo, după ce fotbalistul vicecampioanei României a aplaudat ironic în direcția galeriei adverse.

Arbitrul i-a acordat cartonașul galben, iar după ce lucrurile s-au liniștit și Coman s-a dus să execute cornerul, a fost înjurat de către fanii dinamoviști din peluză. Coman a fost numit „țigan”, iar în direcția sa au fost aruncate mai multe obiecte. Atunci, arbitrul a decis să trimită echipele la vestiar, iar meciul a fost reluat după aproximativ 10 minute.

 

Inchide