CFR Cluj, cea mai drastică înfrângere în deplasare în Liga I din 2005

Redactor:
Traian Terzian
CFR Cluj, cea mai drastică înfrângere în deplasare în Liga I din 2005
Echipa CFR Cluj, învinsă luni seară cu scorul de 4-0 de formația FC Vaslui în etapa a III-a a Ligii I, a suferit cea mai drastică înfrângere din ultimii șapte ani în campionat și a înregistrat primul insucces pe teren străin din toamna trecută, informează site-ul oficial al FRF.

Echipa CFR Cluj, învinsă luni seară cu scorul de 4-0 de formația FC Vaslui în etapa a III-a a Ligii I, a suferit cea mai drastică înfrângere în deplasare din ultimii șapte ani în campionat și a înregistrat primul insucces pe teren străin din toamna trecută, informează site-ul oficial al FRF.

Ultima dată când CFR Cluj a fost învinsă la o diferență de cel puțin patru goluri în deplasare a fost la 15 octombrie 2005, scor 0-5 cu Dinamo București, iar ultima înfrângere în campionat, în deplasare, a fost la 7 octombrie 2012, scor 0-1 cu Steaua București. Pe de altă parte, CFR Cluj a pierdut pe teren propriu cu 5-0, împotriva Rapidului, pe 8 aprilie 2012.

FC Vaslui, cu tehnicianul Ionuț Moșteanu la debutul în Liga I, nu mai învinsese pe CFR Cluj de două sezoane.

Mijlocașul echipei FC Botoșani, Sebastian Ghinga, a jucat meciul 50 în prima divizie.

În etapa a III-a a Ligii I au debutat cinci fotbaliști: Djokovici (CFR Cluj), Abel Camara (Petrolul Ploiești), Wilk (FC Vaslui), Șușu (Gaz Metan Mediaș) și Băluță (Viitorul Constanța).

Jucătorii Buzean (Gaz Metan Mediaș), Ene (Corona Brașov) și Lupu (Săgeata Năvodari) au marcat primele lor goluri în eșalonul de elită al fotbalului românesc.

Formația Pandurii Târgu Jiu a urcat pe locul 36 în clasamentul all-time, depășind echipa Ripensia Timișoara.

Inchide