Departament Sport
01.10.2019
Sport & Mișcare

Cristiano Ronaldo face un anunț neașteptat: Am început să mă gândesc la momentul în care voi renunța la fotbal

Cristiano Ronaldo face un anunț neașteptat: Am început să mă gândesc la momentul în care voi renunța la fotbal
Cristiano Ronaldo continuă să facă spectacol în fotbal. În vârstă de 34 de ani, atacantul portughez a declarat că se simte bine, dar că a început să se gândească la clipa când își va încheia cariera.

„Încă iubesc fotbalul. Îmi place să-i bucur pe oamenii care îl iubesc pe Cristiano Ronaldo. Nu contează vârsta, este vorba doar despre mentalitate.

În ultimii cinci ani am început să mă gândesc la momentul în care voi renunța la fotbal, deci cine știe ce va se întâmpla într-un an sau doi?”, a declarat jucătorul lui Juventus, pentru Sport Bible, care a mai continuat:

„Ceea ce mă motivează din ce în ce mai mult este presiunea, relația pe care fiecare dintre noi o are cu presiunea”, a continuat fotbalistul.

Cristiano Ronaldo a vorbit și despre ce însemnă pentru el cariera sa, dar și efortul depus pentru a ajunge unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din istorie. De când a plecat din țara sa natală, de la Sporting, lusitanul a evoluat la trei echipe: Manchester United (Anglia), Real Madrid (Spania) și Juventus (Italia).

„Pentru a realiza ceea ce sunt în fotbal a fost nevoie de mulți ani de muncă, dăruire și pasiune. Nu e adevărat că îmi place să fiu numărul unu. Eu vreau să fiu numărul 1 și o voi face 100%. Mulți spun că sunt obsedat de muncă și antrenament. Nu este așa. Sunt obsedat de succes, ceva complet diferit”, a mai afirmat Cristiano Ronaldo, care a câștigat de cinci ori „Balonul de Aur”, are cinci trofee ale Ligii Campionilor (patru cu Real Madrid și unul cu Manchester United), de trei ori Supercupa Europei cu Madrid, trei titluri de campion în Anglia (Manchester United) și două în Spania (Real Madrid), o Cupă și două Supercupe în Anglia și de două ori Cupa Ligii, două Cupe și două Supercupe în Spania, plus campionatul și Cupa în Italia cu Juventus.

 

Inchide