Este oficial. Din sezonul următor Steaua va avea un alt nume

Redactor:
Claudiu Giurgea
Este oficial. Din sezonul următor Steaua va avea un alt nume
Finanțatorul echipei Steaua București, George Becali a anunțat la finalul meciului câștigat cu 3-0 împotriva formației Viitorul Constanța că din sezonul viitor, echipa se va numi "Fotbal Steaua" și că a înregistrat deja marca la OSIM, anunță Digi Sport.

La finalul meciului din Liga 1 cu Viitorul Constanța, George Becali a anunțat că echipa sa ar putea avea din sezonul viitor un nou nume. Becali nu se oprește aici și spune că echipa va avea și o altă siglă.

„Am fost la OSIM și am înregistrat o nouă marcă! Am scris „Fotbal”, sus, mare, iar dedesubt „Steaua”, mai mic. Așa că, gata, am terminat cu FCSB, ne vom numi „Fotbal Steaua”, că fotbal facem!” a declarat George Becali, la finalul meciului cu Viitorul.

Cu doar 3420 de suporteri în tribună la meciul cu echipa antrenată de Gheorghe Hagi, Steaua riscă să fie părăsită definitiv și de aceștia, dacă planul lui Becali va fi pus în aplicare. Laurențiu Reghecampf speră ca șefii clubului să ajungă la un acord cu cei conduc CSA Steaua București, astfel încât suporterii să o considere din nou pe actuala formație continuatoarea echipei înființate în 1947.

„Singurul lucru pe care trebuie să-l facem e să ajungem la o înțelegere cu cei de la clubul sportiv, acesta este singurul lucru pe care trebuie să-l facem. Noi vrem, am făcut pași, așteptăm răspunsul celor care au în momentul de față cheia să rezolve acest lucru. Decoamdată nu am primit niciun răspuns, vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Reghecampf la conferința de presă de după meciul cu Viitorul.

CSA Steaua și FC Steaua, clubul de fotbal finanțat de George Becali, se află de mai mult timp în conflict după ce gruparea Armatei a obținut în instanță anularea mărcii înregistrate de echipa din Liga I. Inalta Curte de Casație și Justiție a anulat, pe 3 decembrie 2014, marca Steaua București înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua București SA.
 

Inchide