Gheorghe Hagi, prima declarație după ce a pierdut primul loc în clasament

Redactor:
Andrei Pal
Gheorghe Hagi, prima declarație după ce a pierdut primul loc în clasament
Gheorghe Hagi, prima declarație după ce a pierdut primul loc în clasament

Cele două echipe au stat foarte bine în teren, iar portarii au avut evoluții foarte bine, lucru care a făcut ca meciul să se încheie fără gol. Hagi pune acest lucru pe seama valorii egale dintre echipele aflate în play-off. „Ați văzut finale de Liga Campionilor, Europa League, în care să se marcheze 7.000 de goluri? Valorile sunt apropiate, nu o să fie goluri multe și diferențe foarte mari”, a spus Hagi la conferința de presă de după meci.

În urma acestui rezultat, Viitorul acumulează 27 de puncte, la egalitate cu FCSB, dar pierde fotoliul de lider, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 5 în clasament, cu 22 de puncte. Hagi a vorbit și despre meciul de etapa viitoare, cu FC Steaua. Înaintea confruntării directe, cele două formații se află la egalitate de puncte, în fruntea clasamentului, despărțite doar de golaveraj. „Sper. Să nu vorbesc dinainte… Noi suntem ăia tineri, frumoși, care încercăm să răsturnăm toate pronosticurile. Ce am văzut în seara asta îmi dă încredere. Sper să am sâmbătă noroc foarte mare (n.r. – la meciul cu FC Steaua), să dau și eu un gol, așa cum ne-au dat ei în ultimele șase meciuri. Și Niță s-o greșească…”, a spus Hagi.

Fostul internațional român a vorbit și despre omologul său din această seară, Cosmin Contra, dar și despre ambițiile pe care le are alături de echipa sa. „Antrenor valoros, crește. Are ambiție, în anumite momente face diferența (n.r. – Cosmin Contra). […] Muncesc, îmi fac datoria, cresc copii. Sunt puternici, se pot bate de la egal la egal cu toate echipele din România. Mă simt bun, întotdeauna m-am simțit bun. Sper să auziți cât mai multe lucruri despre mine…”, a conchis Hagi la conferința de presă.

Inchide