• Publicat:
  • Actualizat:
Sport & Mișcare

Gigi Becali pare decis să îl schimbe pe Gâlcă. Cine ar putea fi înlocuitorul

Gigi Becali pare decis să îl schimbe pe Gâlcă. Cine ar putea fi înlocuitorul
Patronul Stelei, Gigi Becali, pare decis să îl înlocuiască pe antrenorul Costel Gâlcă, după ce Steaua a făcut doi pași greșiți consecutivi, 0-1 cu Petrolul și 0-0 cu Astra, permițându-le celor de la ASA Târgu Mureș să se apropie la numai 2 puncte de primul loc, scrie Dolce Sport.

Sursa notează că, în prima zi de Paște, când Steaua avea meci la Giurgiu, Gigi Becali a participat la Constanța la botezul nepoatei lui Teia Sponte. Patronul Stelei a mers alături de fostul antrenor din Ghencea, Laurențiu Reghecampf, pe care ar fi tentat să îl instaleze din nou la cârma roș-albaștrilor, dacă echipa lui Gâlcă mai face un pas greșit, scrie Dolce Sport.

Steaua este lider în Liga I cu opt etape înainte de final, cu 2 puncte avans față de ASA Târgu Mureș, însă cele două se vor întâlni în meci direct peste trei etape. Steaua are un program la prima vedere mai ușor, având de jucat cu Oțelul, U Cluj, ASA, Dinamo, Chiajna, Brașov, Botoșani și Iași, în timp ce ASA mai are de jucat cu CFR, Pandurii, Steaua, Viitorul, Gaz Metan, Astra, Petrolul și Oțelul.

Inchide