Hagi, mesaj dur pentru guvernanți: „Aveți obligația asta”

Redactor:
Adrian Macarie
Hagi, mesaj dur pentru guvernanți: „Aveți obligația asta”
Mai multe pe gandul.info

 Hagi își dorește o lege fiscală nouă pentru sport, mult mai permisivă și taxe mai mici. El spune că Guvernul are „obligația” să crească o nouă generație de sportivi.
 
 „Am un mesaj foarte clar și vă spun că statul român are obligația să investească și să formeze sportivi care să lupte pentru România! Noi pentru asta muncim aici! Muncim să concurăm și să facem bine României.
 
 Lumea o să spună că ce contează ce zice subsemnatul… Din când în când, mai vine și el și vorbește. Statul are obligația să creeze următoarea generație a României”, a spus Hagi, potrivit Telekom Sport.
 
 Totodată, Hagi a avut un mesaj și către viitorul președinte al Federației Române de Fotbal.
 
 „Președintele care va conduce fotbalul românesc trebuie să fie conștient că îl așteaptă o muncă grea, titanică! Asta dacă vrea să muncească. Noi, de jos, am ajuns foarte jos! Mai puține terenuri, mai puține stadioane, mai puțini jucători. Totul e mai puțin în țara asta!
 
 Toată lumea se dezvoltă, numai noi ne reducem! Sunt lucrurile evidente. Când alții au dormit, eu am muncit! Și n-am primit un leu de la nimeni!”, spune Hagi.
 

Inchide