Farul lui Hagi, meci de poveste cu FCSB! Trupa lui Mihai Pintilii a fost umilită în 80 de secunde

Publicat: 30 01. 2023, 07:38

Farul Constanţa a învins duminică, în deplasare, scor 3-2, de FCSB, după un meci în care gazdele au condus până în minutul 90+4 cu 2-1. Constănţenii au înscris golurile victoriei în numai 80 de secunde.

Farul venea după trei meciuri consecutive fără victorie, un egal şi două eşecuri. FCSB a suferit a doua sa înfrângere pe teren propriu în acest campionat.

„Din păcate, am pierdut pe niște greșeli, asta e viața. Împreună pierdem, împreună câștigăm, ăsta e fotbalul. Din păcate, viața merge înainte. Eu nu acuz niciun jucător, e vina staff-ului și a tuturor jucătorilor, nu vreau să dau în vreun jucător. Am pierdut trei puncte, care erau o șansă pentru noi să ne apropiem. Este o greșeală personală și atât, au fost meciuri în care Dawa a fost cel mai bun de pe teren.

(n.r. Cum au fost jucătorii la final?) Foarte nervoși, este și normal când pierzi un asemenea meci. E și normal să fie, e frustrant și probabil și-au vărsat și ei nervii pe cineva (n.r. arbitrul Horațiu Feșnic).

Farul lui Hagi, meci de poveste cu FCSB! Trupa lui Mihai Pintilii a fost umilită în 80 de secunde

Să dea Dumnezeu să fie sănătos. Coman, la cum se prezintă la antrenamente și în meciuri, este Coman care a venit la Steaua (n.r. FCSB). Întăriri? Să fiu eu mai tare. Ăsta e lotul. Deocamdată suntem doi pe post, cine intră își face treaba și nu am ce să le reproșez. Suntem uniți, se creează o familie și asta mă bucură.

Suferă toți când pierd, se bucură toți și asta e bine. Nu vreau să le reproșez nimic, a fost un spectacol pentru oamenii din tribune”, a declarat Mihai Pintilii.

„O zi frumoasă din viața mea, mă bucur că au crezut până la final. FCSB ne-a dominat în prima repriză. Mă bucur mult că ei au crezut până la final. Fotbalul de aceea e frumos. Se poate întâmpla orice, important e să crezi. Lucrurile astea fac parte din mentalitate, noi la Farul trebuie să avem mentalitate de campioni.

Alibec – cel mai bun de pe teren, a făcut diferența. E mai mult decât un jucător. Sigur că și echipa națională are nevoie de jucători buni în formă.

Probabil majoritatea nu credeau la începutul sezonului că suntem acolo. Schimbările au fost numai copii și au mers foarte bine”, a declarat Gică Hagi, după FCSB – Farul Constanța 2-3.

Până la partida FC Voluntari – CFR Cluj de luni seara, Farul este lider în Superliga.

Care au fost cele două echipe?

  • FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Tamm, Sorescu (Pantea 46) – Olaru, Ad. Şut, Edjouma (Fl. Coman 46) – Cordea (Miculescu 61), Compagno (Omrani 61), Oct. Popescu (Oaidă 79). Antrenor: Mihai Pintilii
  • FARUL: Aioani – Baravykas (Sîrbu 36), Larie, M. Popescu, Kiki (Borza 27) – T. Băluţă, Nedelcu (Sali 66), Artean – Alibec, L. Munteanu (Mazilu 65), Grameni (Casap 66). Antrenor: Gheorghe Hagi

În turul de la Ovidiu, „marinarii” s-au impus în fața roș-albaștrilor, scor 3-1, datorită golurilor marcate de Denis Alibec, Kevin Doukoure și Constantin Grameni.

Foto: Alexandra Pandrea / ProSport