Miliardarul Bernie Ecclestone: „Sunt gata să mor pentru Putin!”

Publicat: 30 06. 2022, 14:44
Actualizat: 30 06. 2022, 18:58
Bernie Ecclestone / Sursă Foto: Captură Video - YouTube

Declarații halucinante ale miliardarului Bernie Ecclestone, în vârstă de 91 de ani, au fost făcute la „Good Morning Britain”, un matinal renumit al postului ITV.

Bernie Ecclestone nu-și trădează prietenia cu Vladimir Putin și, într-un interviu acordat joi la „Good Morning Britain”, popularul talk-show matinal al canalului ITV, îl apără pe președintele rus de acuzațiile despre războiul din Ucraina cu declarații șocante, numindu-l „o persoană de primă clasă” și forțând nota până acolo încât a afirmat că este pregătit să „ia un glonț pentru el”.

Fostul șef britanic de Formula 1, în vârstă de 91 de ani, are o avere de 3 miliarde de dolari și recunoaște că Putin, „precum noi oamenii de afaceri”, ar fi „făcut greșeli”.

Totodată, acesta a glumit pe seama liderului ucrainean Volodimir Zelenski, pe care îl numește „acel fost comedian” și îl acuză că nu a căutat la timp un acord pentru a evita războiul din Ucraina, scrie Mediafax.

Eccleston a criticat anularea Marelui Premiu al Rusiei din calendarul F1 și mai ales boicotul în motorsport și alte sporturi a diverșilor piloți și sportivi, pedepsiți din motive politice doar pentru că dețin pașaport rusesc: „Eu n-aș fi făcut-o niciodată!”