NEOBIȘNUIT. O mare echipă de fotbal a jucat cu spectatori neașteptați – păpuși sexuale / Reacția fanilor – FOTO

Redactor:
Gandul
NEOBIȘNUIT. O mare echipă de fotbal a jucat cu spectatori neașteptați – păpuși sexuale / Reacția fanilor – FOTO
O mare echipă de fotbal a jucat cu spectatori neașteptați - păpuși sexuale / Sursă FOTO: Twitter

În timpul pandemiei de coronavirus și a măsurilor de prevenție impuse de autoritățile din mai multe țări din lume, unele echipe de fotbal care chiar și-au putut relua activitatea au jucat fără spectatori, însă o echipă din Coreea de Sud a găsit o soluție neobișnuită – păpuși sexuale în tribune.

FC Seol, echipa de fotbal din capitala sud-coreană, și-a cerut scuze în mod public după ce fanii i-au acuzat că folosesc păpuși sexuale pe post de spectatori în tribune.

NEOBIȘNUIT. „Spectatorii” inumani au stârnit un val de controverse în rândul fanilor

Oficialii din fotbal au pus accentul pe faptul că păpușile sunt „manechine premium”, nu neapărat sexuale, dar au recunoscut că le-au fost furnizate de către un producător de astfel de manechine.

În plus, unele păpuși țineau în mână reclame la site-uri cu conținut sexual, deși în Coreea de Sud pornografia este interzisă prin lege.

Ce s-a întâmplat la meci

În cursul zilei de duminică, 17 mai, FC Seoul a jucat primul meci acasă din Liga K, iar tribunele au fost goale, fiind respectate măsurile de prevenție în contextul pandemiei de coronavirus.

Înainte de meci, o companie numită Dalcom s-a oferit să umple locurile goale iar clbul sportiv a fost de acord. Astfel, au fost oferite 30 de manechine, din care 25 reprezentau sexul feminin iar 5, sexul masculin.

Totuși, unii fani care au urmărit meciul au constatat că unele manechine arătau mai degrabă ca niște păpuși sexuale ceea ce a determinat clubul să își ceară scuze pe Facebook și Instagram.

Un oficial al clului sportiv, Lee Ji-hoon a declarat pentru BBC că nu au verificat ce linie de producție are compania Dalcom și a recunoscut că manechinele i s-a părut foarte realistice, însă nici măcar nu i-a trecut prin minte că ar putea fi jucării sexuale.

„Imaginați-vă ce a implicat umplerea stadionului cu păpuși sexuale, dar și faptul că li s-a părut o idee bună. Bună mișcare, FC Seoul”, a scris unul dintr efani pe Twitter.

Coreea de Sud a devenit punct de referință la nivel mondial din punct de vedere al managementului în lupta cu noul coronavirus.

Succesul înregistrat a depins și de utilizarea pe scară largă a măștilor. Aceasta este opinia lui Jose Morais, tehnicianul celor de la Jeonbuk Motors, din prima ligă a campionatului de fotbal din Coreea de Sud.

Inchide