Caz cutremurător. Vasile Burtea, un tânăr de 18 ani, a fost găsit mort într-un parc din Buzău. „Am fost ce nu voi mai fi niciodată”

Publicat: 16 12. 2019, 10:50

Potrivit A1.ro, băiatul, descris de prieteni ca fiind „vesel și sociabil”, a fost dat abandonat la naștere și dat în centru de plasament unei familii din Nehoiu, iar după ce a absolvit gimnaziul fusese mutat într-o locuință din cartierul Dorobanți.

„Deocamdată sunt singurul ce o să mă interesez înspre a-i permite o înmormântare cât de cât decentă. Toți cei care doriți să ajutați cu ce puteți, vă rog să-mi scrieți în privat. Burtea nu are părinți sau posibilități pentru a-și încheia ultima parte a vieții sale cu decență”, scrie pe Facebool Petre Ilie, prieten al băiatului.


Vasile Burtea a fost găsit mort în Parcul Marghiloman, într-o zonă în care apa are un metru și jumătate. Autoritățile cred că ar fi stat în apă cel puțin două zile, scrie A1.ro.

„Am fost ce nu voi mai fi niciodată! Acum sunt așa cum nimeni nu se așteaptă!, a scris tânărul la o postare pe Facebook, cu puțin timp înainte de a muri.

Sursă Foto: Vasile Burtea / Facebook