Caz halucinant: Un bărbat din Botoșani și-a cusut singur testiculele în fața oglinzii, cu ac și ață de papiotă

Redactor:
Florin Jinga
Caz halucinant: Un bărbat din Botoșani și-a cusut singur testiculele în fața oglinzii, cu ac și ață de papiotă
Medicii botoșăneni au rămas fără cuvinte. Un bărbat din municipiul Dorohoi a încercat să se opereze singur în zona testiculelor. Acesta s-a rănit după ce a sărit peste un gărduleț în cimitir și a decis să-și rezolve singur problema. A folosit ac și ață obișnuită și a fost cât pe ce să se mutileze pe viață.

Bărbatul a ajuns la spital cu dureri mari după ce i-a eșuat „intervenția”. Botoșăneanul a încercat să se opereze singur, acasă, după ce s-a tăiat la testicule, scrie Botoșani News.

Acesta s-a cusut în zona intimă cu ac și ață obișnuită, fără să le sterilizeze, riscând să facă o infecție care l-ar fi lăsat fără organele genitale. Totul a început când bărbatul s-a dus, duminică, la cimitir. Bărbatul a sărit peste un gărduleț de mormânt și s-a agățat cu testiculele în țepii gardului.

S-a produs o tăietură, iar bărbatul s-a gândit că poate să o coase singur. A luat un ac de cusut haine, ață din papiotă și s-a apucat, în fața oglinzii, să-și coase testiculele. Operația i-a reușit doar parțial. Botoșăneanul a ajuns la spital cu o durere cruntă și în pragul infecției.

Medicii l-au preluat și acum este în afara oricărui pericol.

×
Inchide