Ce coșmar a trăit o turistă pe litoral. Ireal cum arăta camera de 3 stele unde a fost cazată

Publicat: 13/08/2022, 10:32

Un grup de fete au ales să-și petreacă vacanța în Carolina de Sud, la Myrtle Beach. Ce au găsit în hotelul la care și-au făcut rezervare le-a lăsat șocate pe tinere. Fetele și-au denumit vacanța „călătoria din iad”.

Acestea au fost dezamăgite de ce au găsit în interiorul hotelului unde au rezervat camerele. Locul destinat relaxării s-a dovedit a fi plin de murdărie, mucegai și praf.

Kelly Bruce, ghinionista care a postat un videoclip pe TikTok pentru a arăta oamenilor în ce condiții mizere primesc patronii hotelurilor turiștii, a devenit cunoscută pe internet foarte repede.

„Nu pot să cred asta”, spune cineva în clip. „Aceasta este a doua cameră.”

Numind-o „călătoria ei din iad”, Kelly Bruce a fost șocată de condițiile camerei, scriind în descrierea videoclipului că „nu a văzut niciodată așa ceva”.

„Acesta a fost cadoul meu pentru prietenii mei, a fost oribil”, a spus Bruce pentru WBTW News13 .

„Condițiile de acolo erau pur și simplu oribile. Am fost traumatizați pentru că nu am mai văzut așa ceva în viața noastră.”

Nu doar mirosul și camera murdară a fost problema, ci și mucegaiul putea fi văzut pe podele, pereți, aparate de bucătărie, scaune, mese și chiar pe lenjerie de pat.

„A fost peste tot. Eram doar neîncrezători”, a adăugat ea.

Managerul hotelului i-a spus turistei că nu vrea să vadă videoclipurile din camera rezervată, apoi i-a spus în schimb că a „crezut” spusele fetei și le-a propus o altă cameră.

După ce a arătat internauților vacanța cu peripeții, turista a mai realizat un videoclip

„Nu mă așteptam ca videoclipul să explodeze”, a spus Bruce despre videoclipul original TikTok, potrivit NYpost.com.

Continuând: „Mi-am spus: Este incredibil. Nimeni nu mă va crede dacă nu am ceva care să demonstreze asta. … Nu-mi contează cât ai plătit! Dacă ai plătit 1 euro sau 10 euro, nimeni nu ar trebui să accepte așa ceva.”