Noi detalii în cazul CRIMEI pasionale care a îngrozit România! Ce s-a întâmplat în ultimele clipe din viața Mirelei Bîtfoi /Sora victimei rupe tăcerea

Noi detalii în cazul CRIMEI pasionale care a îngrozit România! Ce s-a întâmplat în ultimele clipe din viața Mirelei Bîtfoi /Sora victimei rupe tăcerea
Publicat: 17/04/2024, 09:25
Actualizat: 17/04/2024, 10:35

Moartea Mirelei Bîtfoi a îngrozit opinia publică, după ce trupul tranșat al femeii, în vârstă de 38 de ani, a fost descoperit pe un câmp lângă DN1.

Femeia a avut un destin tragic, după o viață în care s-a confruntat cu o mulțime e greutăți. Aceasta a fost abandonată de părinți, iar singurul ei sprijin era sora ei. Ea este și cea care a povestit ce s-a întâmplat în ultimele clipe din viața Mirelei și persoana care a ajutat la prinderea principalului suspect.

Mirela și Cam Abdulkadîr s-au întâlnit la salonul de masaj unde lucra victima. Cei doi au devenit apropiați și bărbatul o ajuta constant cu bani. Totuși, cetățeanul turc – principalul suspect în acest caz – și-ar fi dorit o relație serioasă cu femeia de 38 de ani.

Anchetatorii au stabilit că a fost o crimă pasională în sensul că cei doi aveau o relaţie de peste 3 ani „asupra căreia fiecare avea o proiecţie diferită. Astfel, în timp ce inculpatul îşi dorea o relaţie dincolo de interacţiunile fizice sporadice bazată pe afecţiune, victima dorea numai avantaje financiare ale relaţiei, solicitând în mod frecvent bani de la inculpat uneori pentru presupuse nevoi inventate”, conform referatului deschis în acest caz șocant.

Ultimele ore din viața Mirelei

La începutul lunii martie, Mirela a avut din nou probleme financiare. Și-a lăsat telefonul la amanet și i-a cerut ajutorul turcului pentru a-l lua înapoi. Deși inițial reticent, acesta a acceptat într-un final să îi împrumute 700 de lei victimei.

„I-a spus așa: te ajut să scoți telefonul din amanet, dar vreau să o aduci pe sora ta să garanteze pentru tine”, a povestit sora Mirelei, pentru Antena 3.

Chiar înainte de dispariție, în data de 6 martie, Mirela era acasă, alături de sora ei, când a fost apelată de cetățeanul turc.

„Înainte să plece de acasă a sunat-o el. Și i-a spus că ajunge în București în 40 de minute. Și a întrebat-o dacă vrea să se vadă. Mirela i-a răspuns că nu poate să se vadă cu el pentru că nu are banii pe care trebuia să îi înapoieze. Iar el i-a spus că nu voia banii la acel moment, voia doar să se vadă cu ea”, mai povestește femeia.

„Eu le-am spus că mie mi se pare suspect”

Acelea au fost ultimele momente în care cele două surori aveau să stea față în față. De atunci, nimeni n-a mai știut nimic de Mirela, iar familia i-a anunțat dispariția la Poliție. Tot atunci, oamenii legii au aflat și de cetățeanul turc cu care femeia de 38 de ani avusese o discuție telefonică.

„Eu l-am întrebat dacă Mirela este la el, știind că au vorbit în timpul zilei și că i-a propus să se vadă”, spune ea.

Cei doi s-au întâlnit la zece zile de la momentul dispariției.

„Am rugat să fie audiat și el, să meargă și la adresa respectivă. Am înțeles, localizare la telefon nu se poate face, dar eu le-am spus că mie mi se pare suspect”, afirmă sora femeii.

Însă în continuare nimeni nu a făcut nimic Ancheta a fost reluată abia pe 6 aprilie, atunci când trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit abandonat pe un câmp de lângă Autostrada A1.

Ucigașul și-a recunoscut crima

Cetățeanul de origine turcă și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor, spunând că Mirela Bîtfoi i-ar fi datorat bani, de aceea a lovit-o, în mod repetat, cu un scaun, însă nu a vrut să omoare.

Bărbatul a crezut, inițial, că victima și-a pierdut cunoștința, însă, când a văzut că nu mai are suflare, a decis să scape de cadavru. Potrivit anchetatorilor, acesta a ținut-o vreme de câteva zile în locuința sa din Rahova, apoi i-a tranșat trupul și l-a aruncat pe autostrada București-Pitești.

Avocatul individului insinuează că ucigașul suferă de probleme psihice, iar comportamentul este consecnța faptului că nu și-a luat tratamentul.

„Ei au avut o relaţie amoroasă. El a explicat că atunci când a constatat că ea îl minte, el are o reacţie împotriva minciunii. A spus că, într-adevăr, dacă nu ar fi fost aceste lucruri nu s-ar fi enervat, nu ar fi depăşit anumite limite de comportament. Era sub tratament dar nu a luat tratamentul, deci a neglijat”, a spus Grigore Maian Gabriel, avocatul suspectului.

Vă recomandăm să citiți și:

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
NU ai voie, sub nicio formă, să faci așa ceva în România. S-a stabilit că...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale