Marian Godină, PUS LA PUNCT de nevastă! MOTIVUL pentru care polițistul-scriitor va mânca săptămâna asta FAST-FOOD

Publicat: 06 07. 2018, 11:32

Ieri, în Brașov, mai multe treceri pentru pietoni au fost traversate non-stop de către protestatari, pentru a bloca astfel circulația, fiind un mod de a protesta.

Am niște întrebări și din ele, se va deduce și părerea mea despre astfel de proteste:

Ce se va întâmpla dacă în coloana de mașini blocate se va găsi o ambulanță, iar pacientul va deceda din cauza timpului pierdut în trafic?

Dacă unuia nu îi pasă de proteste și îi place noul Cod Penal sau nici măcar nu îl interesează, de ce trebuie să ia parte împotriva voinței lui la acest protest și să stea blocat în mașină?

Oare astfel de manifestări nu creează adversități, chiar și între oameni cu aceleași opinii?”, a scris Godină.

„În mod normal îți dau dreptate, însă această postare parcă ai scris-o pe „genunche,” i-a replicat Georgiana soția sa. „Care este diferența dintre a protesta prin marșuri pe bulevarde și a protesta pe trecerea de pietoni? Același ambuteiaj se creează.

Cand protestam pe bulevard și trecea o ambulanță, oamenii se retrăgeau pentru a-i face loc. Sigur la fel s-ar fi întâmplat și ieri dacă era nevoie.

Argumentele folosite de tine par scoase din tolba lui Gâdea.”, l-a criticat soția.

Din acest motiv, Marian Godină a scris, mai în glumă, mai în serios, că urmează „o săptămână în care va mânca doar produse fast-food”, pentru că soția nu îi va mai găti.

Foto: Georgiana Godină / Facebook