Surpriza neplăcută pe care a avut-o un bucureștean într-un KFC. „M-a izbit un puternic miros de hoit”

Publicat: 14 12. 2014, 15:14

Dan Samoilă susține că a comandat din restaurantul KFC aflat în zona Piața Romană din Capitală două bucăți de pui, o salată de varză și un meniu Twister. După ce a mâncat prima bucată de pui, a gustat-o pe a doua și a simțit, potrivit spuselor sale, un miros cu totul neplăcut.

„Toate bune și frumoase până am ajuns la a doua bucată de pui (prima a fost ok). Cum am mușcat din ea, m-a izbit un puternic miros de hoit, iar aspectul din interior, după cum se vede și în imagine, era mai mult decât sugestiv”, a scris Samoilă pe Facebook, într-un mesaj destinat reprezentanților KFC, la care a adăugat și fotografia de mai sus cu produsul despre care spune că era alterat.

Bărbatul a încercat să și filmeze mâncarea, dar a fost oprit de personalul restaurantului fast-food. El a făcut, totodată, o reclamație la Protecția Consumatorilor.

Samoilă spune că nu a vorbit pe Facebook, prin mesaje private, cu reprezentanții KFC, așa cum i-au sugerat aceștia ca răspuns la reclamația făcută, ci în schimb a completat un formular special pe site-ul lanțului fast-food. Reprezentanții restaurantului i-au dat asigurări că vor căuta în baza de date solicitarea făcută de el și că va primi un răspuns.

Mai jos, mesajele schimbate între bucureștean și reprezentanții KFC pe Facebook.

Sursă foto: Facebook