ULTIMA ORĂ. Stațiunile de la malul mării vor fi împânzite de polițiști! Ministerul Vela a suplimentat cu 500 de cadre forțele de ordine detașate pe litoral!

Redactor:
Adrian Nicolae
ULTIMA ORĂ. Stațiunile de la malul mării vor fi împânzite de polițiști! Ministerul Vela a suplimentat cu 500 de cadre forțele de ordine detașate pe litoral!

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a luat decizia să suplimenteze cu 500 de cadre forțele de ordine detașate pe litoral în această vară. Măsura a fost impusă de faptul că a crescut numărul cazurilor de COVID-19, dar și ca urmare a faptului că românii au înțeles să se relaxeze la malul mării, omițând măsurile de siguranță.

Potrivit unei hotărâri de ultimă oră, polițiștii dislocați la mare vor fi recrutați din sursă internă de la Ordine publică, Direcția Investigații Criminale și Criminalistică. Ei vor patrula prin stațiunile de pe litoral până în septembrie, la finalul sezonului. Decizia de suplimentare vine la o zi după ce ministrul de Interne, Marcel Vela, a făcut un control pe litoral, constantând că ”Poliția nu a fost foarte bine organizată”.

Sper să nu ajungă în situaţia în care să se închidă plaje, să fie asemenea măsuri care până la urmă fac şi rău turistului care vine să se bucure de mare sau de soare. Cred că oamenii vor înţelege. (…) La plimbări oameni se aglomerează pentru că aglomeraţia a fost permisă, pentru că poliţia şi echipajele de poliţie nu au fost poate foarte bine organizate aici pe litoral, foarte bine prezentate în spaţiul public şi atunci dacă ai un singur echipaj o dată la trei ore care trece pe faleză normal că agenţii economici poate nu au respectat. Vor fi mai multe patrule, vor fi controale mixte şi se vor suspenda autorizaţiile”, a declarat, miercuri, Marcel Vela.

Inchide