VIDEO | Accidentele se țin lanț în Pasajul Unirii! O mașină a intrat cu viteză în tunel, apoi s-a înfipt în perete

Publicat: 07/12/2022, 10:43

Pasajul Unirii este deja renumit pentru incidentele din ultima perioadă, iar aseară s-a mai produs un accident rutier. În imaginile surprinse de camerele de luat vederi, se poate observa cum un șofer intră cu viteză în pasaj și acroșează o altă mașină, după care se oprește în perete.

Seara trecută s-a produs un alt accident în lanț în Pasajul Unirii, unde un alt autoturism n-a mai apucat să frâneze la timp și s-a izbit în una dintre celelalte două mașini.

La sosirea polițiștilor, șoferii nu mai erau în pasaj, însă s-au prezentat apoi la secție pentru constatare.

Edilul Daniel Băluță a anunțat că Primăria Sectorului 4 va face plângere penală pentru distrugere pe numele şoferului care a fugit de la faţa locului.

„Îi vom face o plângere penală pentru distrugere!”

„În cursul acestei seri, un nou accident rutier a avut loc în interiorul Pasajului Unirii. (…) N-au fost înregistrate victime, însă şoferul vinovat a fugit de la faţa locului.

Goana nu-l va ajuta însă deloc, întrucât accidentul a fost filmat, iar imediat după ce Poliţia Rutieră îl va identifica, îi vom face o plângere penală pentru distrugere! De asemenea, cheltuielile de refacere a elementelor distruse îi vor fi imputate”, a scris Daniel Băluţă pe Facebook, care a postat ș imaginile care surprind momentul producerii accidentului din Pasajul Unirii.

De asemenea, el a mai precizat că reprezentanţii autorităţii locale nu vor accepta nicio abatere şi nu vor trece cu vederea nicio distrugere produsă Pasajului Unirii sau oricărui alt obiectiv de investiţii al comunităţii Sectorului 4, indiferent de valoarea acestuia sau de modul în care este produsă.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase