Un alt deputat PSD a aderat la Pro România: Sunt dezamăgit că valorile de stânga au ajuns să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu-Mitralieră/ Replica deputatului

Un alt deputat PSD a aderat la Pro România: Sunt dezamăgit că valorile de stânga au ajuns să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu-Mitralieră/ Replica deputatului
Publicat: 22/04/2019, 14:08

„Am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – «Mitralieră». Voi susține lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni precum comisarul european Corina Crețu vor ști să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene, necesare inclusiv dezvoltării județul Argeș”, a declarat Nicolae Georgescu, potrivit unui comunicat de presă al formațiunii remis, luni, MEDIAFAX.

În prezent, Pro România are un număr de 22 de deputați în Camera Deputaților.

Pe 13 aprilie, Adrian Dobre, fost purtător de cuvânt al PSD, a anunțat că a trecut la Pro România, motivând că PSD a intrat pe un drum antieuropean și un drum al extremei. În ultima perioadă s-au mai alăturat partidului condus de Victor Ponta deputați precum Adrian Țuțuianu sau Mihai Tudose.

Foto: Facebook Nicolae Georgescu

Rădulescu: Valorile lui sunt spre securiști

Cătălin Rădulescu a reacționat la afirmațiile deputatului Nicolae Georgescu care a anunțat că se înscrie în Pro România din cauza valorilor de stânga promovate de deputatul „mitralieră”. Social-democratul a replicat că acesta reprezintă valorile spre „securitate și securiști”.

„Am văzut și eu că m-a invocat, noi toți am rămas surprinși pentru că acum o săptămână l-am luat cu mașina și am mers cu el la o întâlnire electorală, preelectorală într-o comună din județul Argeș și nu mi-a spus nimic că ar fi avut vreo nemulțumire legat de cineva din județul Argeș. Referitor la valorile de stânga ale dânsului nu vreau să comentez prea mult, colegul nostru a venit de la PDL de puțin timp, adică înainte să fie ales ca parlamentar, nu știu ce valori a avut dânsul, eu sunt de 25 de ani în PSD, dânsul a venit de vreo doi ani de zile în PSD și reprezintă valorile de stânga, am înțeles că valorile de stânga ale dânsului sunt spre securitate și securiști, e foarte bine, nu știu din ce cauză a plecat pentru că nouă nu ne-a spus, nu m-am certat niciodată cu el, nu am avut nici o discuție”, a declarat Cătălin Rădulescu, luni, la Realitatea TV.

Deputatul PSD a adăugat că a fost surprins de declarația lui Nicolae Georgescu, precizând că a avut cu acesta o relație „normală” și „civilizată”.

„Deci m-a luat prin surprindere inclusiv declarația lui personală. Dacă a avut alte probleme cu alții este problema lui trebuia să vină să o prezinte președintelui partidului, dar ca să spui că pleci din PSD din cauză că tu reprezinți valori de stânga și mergi la securiști, sigur că e interesant punctul acesta de vedere. Mie îmi pare râu de fiecare dată când pleacă un coleg din PSD, niciodată nu îmi place starea asta conflictuală, repet nu am avut nici un fel de discuție cu acest băiat, ba din contră am avut o relație cu el normală, civilizată. Nu știu ce motive l-au făcut să plece și în acest moment, dar faptul exact cum ați spus și dumneavoastră că trebuie votate anumite lucruri în Parlament, sigur că securiștii la un anumit moment se regrupează și fac în așa fel încât să nu, să vadă ceea ce se întâmplă”, a explicat Rădulescu.

Întrebat pe câți parlamentari se mai bazează PSD, în caz de reorganizare guvernamentală, în contextul plecărilor la Pro România, social-democratul a spus că nu se reflectă asupra votului.

„Nu are nici un fel de problemă asupra votului, deci o să vedeți că suntem în regulă, nu avem nici un fel de problemă. Faptul că pleacă anumiți colegi, repet, nu este de dorit, nu ne dorim, nu avem discuții cu ei. Din ce motive pleacă numai ei știu. Sau probabil că nu au fost niciodată în PSD, au venit în anumite momente și se regăsesc în alte locații. Pentru că dacă ar fi niște stări conflictuale la un anumit moment aș înțelege și chiar și în acele momente ar trebui discutat, făcut o mediere împreună cu factorii de decizie și cred că nu astea sunt problemele care ne țin în partid, că ne supărăm la un anumit moment. Sunt altele principiile social-democrate la care face vorbire dânsul”, a conchis Rădulescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $....
Babs, apariție răvășitoare pe un iaht din Dubai. Fosta iubită a lui Dorian Popa i-a...
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Cel mai mare atac ucrainean de la începutul războiului. Peste 100 de drone au lovit...
Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste...
CHINURILE prin care a trecut vedeta pentru a avea copii. Doctorii nu-i dădeau șanse să...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu....
"Aș vrea să te strâng în brațe". Ți se rupe sufletul de durere! Mesajul emoționant...
Poveste de dragoste cu final tragic! Tânără în vârstă de 21 de ani, ucisă cu...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Rusia a câştigat mai mult teritoriu în 2024 decât a pierdut în timpul contraofensivei ucrainene....
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
A murit un campion al României. Marele antrenor a căzut pe scări și a decedat
„Babs” se descurcă și fără Dorian Popa. Bruneta își promovează hainele în capitala luxului
Ce cadou a putut să îi facă un mire proaspetei sale soții, în noaptea nunții....
Ce poți face dacă ai o soră geamănă? O trimiți la muncă în locul tău!...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Alergătorii de elită trăiesc mai mult, au descoperit oamenii de știință
×