Un alt deputat PSD a aderat la Pro România: Sunt dezamăgit că valorile de stânga au ajuns să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu-Mitralieră/ Replica deputatului

Un alt deputat PSD a aderat la Pro România: Sunt dezamăgit că valorile de stânga au ajuns să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu-Mitralieră/ Replica deputatului
Publicat: 22/04/2019, 14:08

„Am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – «Mitralieră». Voi susține lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni precum comisarul european Corina Crețu vor ști să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene, necesare inclusiv dezvoltării județul Argeș”, a declarat Nicolae Georgescu, potrivit unui comunicat de presă al formațiunii remis, luni, MEDIAFAX.

În prezent, Pro România are un număr de 22 de deputați în Camera Deputaților.

Pe 13 aprilie, Adrian Dobre, fost purtător de cuvânt al PSD, a anunțat că a trecut la Pro România, motivând că PSD a intrat pe un drum antieuropean și un drum al extremei. În ultima perioadă s-au mai alăturat partidului condus de Victor Ponta deputați precum Adrian Țuțuianu sau Mihai Tudose.

Foto: Facebook Nicolae Georgescu

Rădulescu: Valorile lui sunt spre securiști

Cătălin Rădulescu a reacționat la afirmațiile deputatului Nicolae Georgescu care a anunțat că se înscrie în Pro România din cauza valorilor de stânga promovate de deputatul „mitralieră”. Social-democratul a replicat că acesta reprezintă valorile spre „securitate și securiști”.

„Am văzut și eu că m-a invocat, noi toți am rămas surprinși pentru că acum o săptămână l-am luat cu mașina și am mers cu el la o întâlnire electorală, preelectorală într-o comună din județul Argeș și nu mi-a spus nimic că ar fi avut vreo nemulțumire legat de cineva din județul Argeș. Referitor la valorile de stânga ale dânsului nu vreau să comentez prea mult, colegul nostru a venit de la PDL de puțin timp, adică înainte să fie ales ca parlamentar, nu știu ce valori a avut dânsul, eu sunt de 25 de ani în PSD, dânsul a venit de vreo doi ani de zile în PSD și reprezintă valorile de stânga, am înțeles că valorile de stânga ale dânsului sunt spre securitate și securiști, e foarte bine, nu știu din ce cauză a plecat pentru că nouă nu ne-a spus, nu m-am certat niciodată cu el, nu am avut nici o discuție”, a declarat Cătălin Rădulescu, luni, la Realitatea TV.

Deputatul PSD a adăugat că a fost surprins de declarația lui Nicolae Georgescu, precizând că a avut cu acesta o relație „normală” și „civilizată”.

„Deci m-a luat prin surprindere inclusiv declarația lui personală. Dacă a avut alte probleme cu alții este problema lui trebuia să vină să o prezinte președintelui partidului, dar ca să spui că pleci din PSD din cauză că tu reprezinți valori de stânga și mergi la securiști, sigur că e interesant punctul acesta de vedere. Mie îmi pare râu de fiecare dată când pleacă un coleg din PSD, niciodată nu îmi place starea asta conflictuală, repet nu am avut nici un fel de discuție cu acest băiat, ba din contră am avut o relație cu el normală, civilizată. Nu știu ce motive l-au făcut să plece și în acest moment, dar faptul exact cum ați spus și dumneavoastră că trebuie votate anumite lucruri în Parlament, sigur că securiștii la un anumit moment se regrupează și fac în așa fel încât să nu, să vadă ceea ce se întâmplă”, a explicat Rădulescu.

Întrebat pe câți parlamentari se mai bazează PSD, în caz de reorganizare guvernamentală, în contextul plecărilor la Pro România, social-democratul a spus că nu se reflectă asupra votului.

„Nu are nici un fel de problemă asupra votului, deci o să vedeți că suntem în regulă, nu avem nici un fel de problemă. Faptul că pleacă anumiți colegi, repet, nu este de dorit, nu ne dorim, nu avem discuții cu ei. Din ce motive pleacă numai ei știu. Sau probabil că nu au fost niciodată în PSD, au venit în anumite momente și se regăsesc în alte locații. Pentru că dacă ar fi niște stări conflictuale la un anumit moment aș înțelege și chiar și în acele momente ar trebui discutat, făcut o mediere împreună cu factorii de decizie și cred că nu astea sunt problemele care ne țin în partid, că ne supărăm la un anumit moment. Sunt altele principiile social-democrate la care face vorbire dânsul”, a conchis Rădulescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția...
Ce salariu are o farmacistă de la Dr. Max sau Catena, acum, în 2024. De...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah...
Minune de Paște! S-a vindecat de CANCER, după ce a trecut prin momente grele
"Suntem o comună binecuvântată de Dumnezeu!" Fructul cu care localnicii au dat lovitura. Cu cât...
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Cine este românul care și-a pierdut viața în noaptea de Înviere, în Italia. Mașina tânărului...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Omagiu adus lui Bernard Hill de membrii distribuţiei "Stăpânul Inelelor"
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Taxă trecută în lege pentru proprietarii de APARTAMENTE. Românii care vor plăti de 5 ori...
Acești proprietari de apartamente riscă mult. Trebuie să respecte o mare regulă
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Cât de bogată este, de fapt, Maria Cârneci: "Nu am mașină"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Kim Jong Un a primit „cadou” de ziua sa jurăminte de loialitate de la nord-coreeni