BREAKING NEWS. Ce piste se conturează în cazul crimei odioase din Giurgiu?! Cadavrul a fost băgat într-o valiză și incendiat. Primele trei persoane audiate! (SURSE)

BREAKING NEWS. Ce piste se conturează în cazul crimei odioase din Giurgiu?! Cadavrul a fost băgat într-o valiză și incendiat. Primele trei persoane audiate! (SURSE)
BREAKING NEWS. Ce piste se conturează în cazul crimei odioase din Giurgiu?! Cadavrul a fost băgat într-o valiză și incendiat. Primele trei persoane audiate! (SURSE) / Sursă Foto: Dani Amariei, Mediafax - Caracter Ilustrativ
Publicat: 01/11/2020, 21:51
Actualizat: 06/04/2021, 15:28

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au audiat trei persoane în dosarul deschis după crima odioasă în care o femeie a fost băgată într-o valiză și incendiată. Potrivit ultimelor informații, trollerul in care criminalul pusese corpul victimei a dost trimis la expertizare fizico-clinică la Institutul Național de Criminalistică. Sursele Gândul.ro spun că aurorul omorului a folosit benzină pentru a da foc valizei care conținea cadavrul femeii.

Trollerul cu trupul victimei ar fi fost incendiat cu benzină

Potrivit surselor Gândul.ro, autorul crimei a folosit benzină pentru a da foc valizei cu cadavrul femeii care avea între 15-25 ani și 1,65 m înălțime.

Imaginile de pe camerele de supraveghere nu au evidențiat până în acest moment niciun indiciu relevant în vederea identificării autorului crimei.

Victima a fost lovită în cap cu un instrument tăios

Surse judiciare arată că autopsia a evidențiat că victima a fost bătută cu bestialitate, având fractură de stern și fracturi costale. De asemenea, autopsia a mai scos la iveală că femeia a fost lovită în cap cu un instrument tăios, posibil topor sau un instrument de uz casnic.

Procurorii merg pe mai multe variante, una dintre ele fiind aceea a unei violențe domestice care s-a finalizat cu o crimă. De asemenea, au fost prelevate probe biologice pentru identificarea ADN-ului, în vederea comparării cu cele aflate în baza de date a poliției, ca aparținând unor femei disparute.

Elementul-cheie al anchetei este reprezentat de identificarea cadavrului. Dacă a fost vorba de violență domestică finalizată cu o crimă, este posibil ca totul să fi avut loc intr-unul dintre județele învecinate și autorul omorului să fi transportat cadavrul cât mai departe de locul respectiv. mai spun sursele Gândul.ro

Istoricul crimei

Vineri seară polițiștii au fost sesizați de către o persoane cu privire la un incendiu de pe DN6. În urma intervenției, oamenii legii au descoperit cadavrul unei femei. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit pentru GÂNDUL.RO că, o primă ipoteză este că asasinul și-a omorât victima în altă parte, după care a băgat cadavrul într-o valiză și l-a adus pe câmp unde, după lăsarea întunericului, l-a ars.

La data de 30 octombrie a.c., ora 22.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 4 Ghimpați au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor este un incediu, iar în urma intervenției, a observat cadavrul unei persoane. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a indetificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Din dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, o echipă de specialiști din cadrul I.G.P.R. ( Direcția de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică) se deplasează în județul Giurgiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei. În această dimineață, au fost suplimentate efectivele participante la activită, se arată în comunicatul IGPR.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cercetătorii sugerează să încercăm experiențe noi atunci când simțim că timpul ne scapă printre degete