BREAKING NEWS. Ce piste se conturează în cazul crimei odioase din Giurgiu?! Cadavrul a fost băgat într-o valiză și incendiat. Primele trei persoane audiate! (SURSE)

BREAKING NEWS. Ce piste se conturează în cazul crimei odioase din Giurgiu?! Cadavrul a fost băgat într-o valiză și incendiat. Primele trei persoane audiate! (SURSE)
BREAKING NEWS. Ce piste se conturează în cazul crimei odioase din Giurgiu?! Cadavrul a fost băgat într-o valiză și incendiat. Primele trei persoane audiate! (SURSE) / Sursă Foto: Dani Amariei, Mediafax - Caracter Ilustrativ
Publicat: 01/11/2020, 21:51
Actualizat: 06/04/2021, 15:28

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au audiat trei persoane în dosarul deschis după crima odioasă în care o femeie a fost băgată într-o valiză și incendiată. Potrivit ultimelor informații, trollerul in care criminalul pusese corpul victimei a dost trimis la expertizare fizico-clinică la Institutul Național de Criminalistică. Sursele Gândul.ro spun că aurorul omorului a folosit benzină pentru a da foc valizei care conținea cadavrul femeii.

Trollerul cu trupul victimei ar fi fost incendiat cu benzină

Potrivit surselor Gândul.ro, autorul crimei a folosit benzină pentru a da foc valizei cu cadavrul femeii care avea între 15-25 ani și 1,65 m înălțime.

Imaginile de pe camerele de supraveghere nu au evidențiat până în acest moment niciun indiciu relevant în vederea identificării autorului crimei.

Victima a fost lovită în cap cu un instrument tăios

Surse judiciare arată că autopsia a evidențiat că victima a fost bătută cu bestialitate, având fractură de stern și fracturi costale. De asemenea, autopsia a mai scos la iveală că femeia a fost lovită în cap cu un instrument tăios, posibil topor sau un instrument de uz casnic.

Procurorii merg pe mai multe variante, una dintre ele fiind aceea a unei violențe domestice care s-a finalizat cu o crimă. De asemenea, au fost prelevate probe biologice pentru identificarea ADN-ului, în vederea comparării cu cele aflate în baza de date a poliției, ca aparținând unor femei disparute.

Elementul-cheie al anchetei este reprezentat de identificarea cadavrului. Dacă a fost vorba de violență domestică finalizată cu o crimă, este posibil ca totul să fi avut loc intr-unul dintre județele învecinate și autorul omorului să fi transportat cadavrul cât mai departe de locul respectiv. mai spun sursele Gândul.ro

Istoricul crimei

Vineri seară polițiștii au fost sesizați de către o persoane cu privire la un incendiu de pe DN6. În urma intervenției, oamenii legii au descoperit cadavrul unei femei. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit pentru GÂNDUL.RO că, o primă ipoteză este că asasinul și-a omorât victima în altă parte, după care a băgat cadavrul într-o valiză și l-a adus pe câmp unde, după lăsarea întunericului, l-a ars.

La data de 30 octombrie a.c., ora 22.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 4 Ghimpați au fost sesizați prin SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor este un incediu, iar în urma intervenției, a observat cadavrul unei persoane. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a indetificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Din dispoziția Inspectorului General al Poliției Române, o echipă de specialiști din cadrul I.G.P.R. ( Direcția de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică) se deplasează în județul Giurgiu, pentru a acorda sprijin de specialitate, în cadrul anchetei. În această dimineață, au fost suplimentate efectivele participante la activită, se arată în comunicatul IGPR.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de...
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă cu bestialitate, nu s-a putut dezlipi de sicriul cu...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Un nou tip de concediu medical. Românii vor primi bani ca să participe la studii...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Era uşa închisă şi mi-a dat de bănuit. Am insistat să deschid". Sora lui Mirel...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
O nouă fotografie fabuloasă cu Sagittarius A*, gaura neagră supermasivă din inima Căii Lactee