Acesta este cel mai emoționant moment în care Bogdan Stanoevici a apărut în public! „Mihaela Runceanu Oficial” a urcat azi acest clip, în care regretata artistă cântă alături de actorul ucis de COVID

Acesta este cel mai emoționant moment în care Bogdan Stanoevici a apărut în public! „Mihaela Runceanu Oficial” a urcat azi acest clip, în care regretata artistă cântă alături de actorul ucis de COVID
Publicat: 12/01/2021, 15:21
Actualizat: 06/04/2021, 15:12

Moartea lui Bogdan Stanoevici ne aduce aminte de unul dintre cele mai emoționante momente în care actorul a apărut în public! Este vorba de o interpretare alături de regretata Mihaela Runceanu, din anul 1988, în care cei doi cântă piesa „Iartă”. Emoționant este că filmarea este făcută cu puțin timp înainte ca Mihaela să fie ucisă în chinuri groaznice!

Iartă” (Ion Cristinoiu / Roxana Popescu) piesă lansată de Mihaela Runceanu în aprilie 1987. Duetul inedit al Mihaelei Runceanu cu actorul Bogdan Stanoevici, a avut loc în cadrul recitalului pe care artista la susținut pe 13 martie 1988, în ultima seara a Concursului de Creaţie de Muzică Uşoară Românească “Melodii’87” (11–13 martie 1988), desfăşurat la Sala Polivalentă din Bucureşti. Piesa „Iartă” fusese lansată de Mihaela Runceanu, în variantă solo, cu un an mai devreme. Dumnezeu sa-l ierte pe Bogdan Stanoevici, care a plecat dintre noi, azi, 12 ianuarie 2021”, se arată pe contul de Youtube „Mihaela RunceanuOficial”, care a urcat azi acest clip.

Filmarea este făcută cu un an înainte ca Mihaela Runceanu, una dinte cele mai iubite artiste din România, să fie ucisă cu săbăticie în propria casă!

Mihaela Runceanu a fost ucisă în locuința sa pe 1 noiembrie 1989. Vinovatul, Daniel Cosmin Ștefănescu, a strangulat-o cu un cablu electric, apoi a stropit-o cu benzină și a incendiat locuința. La doar 36 de ore de la comiterea crimei, bărbatul, prieten al cântăreței, a fost prins și arestat. După un proces care a durat trei luni, acesta a fost condamnat pentru omor și a primit o pedeapsă cu închisoarea de 21 de ani.

Ucigașul Mihaelei, eliberat pentru…bună purtare!

În 2006 însă, după 17 ani de detenție, Cosmin Ștefănescu a fost eliberat pentru bună purtare. Bărbatul nu și-a recunoscut niciodată fapta.

Mihaela Runceanu a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Absolventă a Conservatorul de muzică „Ciprian Porumbescu”, artista a obținut de-a lungul carierei sale numeroase trofee, printre care: Premiul I la Festivalul „Lotca de aur”, „Trofeul Tinereții” la „Festivalul tinereții de la Amara” și Premiul I la Festivalul Mamaia 1976.

Actorul Bogdan Stanoevici, fostul ministru delegat pentru Românii de pretutindeni și candidat la prezidențiale în 2019, a murit, marți, după o suferință îndelungată cu virusul SARS-COV-2. În vârstă de 62 de ani, Stanoevici a fost internat inițial pe secția de Terapie Intensivă a spitalului „Sfântul Pantelimon”, din Capitală. La scurt timp, actorul a fost transferat la Institutul Inimii, unde a fost trecut pe oxigenare extracorporală, o intervenție delicată, realizată prin procedura ECMO, în scopul de a-i ajuta plămânii, potrivit surselor GÂNDUL.RO.

Actorul Bogdan Stanoevici era infectat cu SARS-COV-2

Actorul s-a stins din viață, marți,  la ora 06:30 dimineața: „Toate organele, din păcate, au cedat. Plămânul fibrozat a intrat în insuficiență organică”, au declarat surse medicale pentru GÂNDUL.

În urmă cu câteva zile, Bogdan Stanoevici ere cuplat la aparate, iar unul dintre plămâni era destul de afectat, potrivit surselor Gândul.ro.

Bogdan Stanoevici, în noiembrie 2020: ”Chiar nu am timp de infecţii în acest moment”

La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici transmitea că nu poartă mască de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus pentru că este ”sănătos”. Totuși, a ținut să menționeze că și-a făcut, în fiecare lună, testul anti-COVID, iar rezultatul a fost negativ, de fiecare dată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Decizie pentru cei care au PERMIS CATEGORIA B. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar acum
Prințul Harry mai încearcă o dată. Cum s-a autoinvitat în Marea Britanie
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum s-au răzbunat germanofilii pe membrii guvernul român care au hotărât intrarea în război împotriva...