Acesta este cel mai emoționant moment în care Bogdan Stanoevici a apărut în public! „Mihaela Runceanu Oficial” a urcat azi acest clip, în care regretata artistă cântă alături de actorul ucis de COVID

Acesta este cel mai emoționant moment în care Bogdan Stanoevici a apărut în public! „Mihaela Runceanu Oficial” a urcat azi acest clip, în care regretata artistă cântă alături de actorul ucis de COVID
Publicat: 12/01/2021, 15:21
Actualizat: 06/04/2021, 15:12

Moartea lui Bogdan Stanoevici ne aduce aminte de unul dintre cele mai emoționante momente în care actorul a apărut în public! Este vorba de o interpretare alături de regretata Mihaela Runceanu, din anul 1988, în care cei doi cântă piesa „Iartă”. Emoționant este că filmarea este făcută cu puțin timp înainte ca Mihaela să fie ucisă în chinuri groaznice!

Iartă” (Ion Cristinoiu / Roxana Popescu) piesă lansată de Mihaela Runceanu în aprilie 1987. Duetul inedit al Mihaelei Runceanu cu actorul Bogdan Stanoevici, a avut loc în cadrul recitalului pe care artista la susținut pe 13 martie 1988, în ultima seara a Concursului de Creaţie de Muzică Uşoară Românească “Melodii’87” (11–13 martie 1988), desfăşurat la Sala Polivalentă din Bucureşti. Piesa „Iartă” fusese lansată de Mihaela Runceanu, în variantă solo, cu un an mai devreme. Dumnezeu sa-l ierte pe Bogdan Stanoevici, care a plecat dintre noi, azi, 12 ianuarie 2021”, se arată pe contul de Youtube „Mihaela RunceanuOficial”, care a urcat azi acest clip.

Filmarea este făcută cu un an înainte ca Mihaela Runceanu, una dinte cele mai iubite artiste din România, să fie ucisă cu săbăticie în propria casă!

Mihaela Runceanu a fost ucisă în locuința sa pe 1 noiembrie 1989. Vinovatul, Daniel Cosmin Ștefănescu, a strangulat-o cu un cablu electric, apoi a stropit-o cu benzină și a incendiat locuința. La doar 36 de ore de la comiterea crimei, bărbatul, prieten al cântăreței, a fost prins și arestat. După un proces care a durat trei luni, acesta a fost condamnat pentru omor și a primit o pedeapsă cu închisoarea de 21 de ani.

Ucigașul Mihaelei, eliberat pentru…bună purtare!

În 2006 însă, după 17 ani de detenție, Cosmin Ștefănescu a fost eliberat pentru bună purtare. Bărbatul nu și-a recunoscut niciodată fapta.

Mihaela Runceanu a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Absolventă a Conservatorul de muzică „Ciprian Porumbescu”, artista a obținut de-a lungul carierei sale numeroase trofee, printre care: Premiul I la Festivalul „Lotca de aur”, „Trofeul Tinereții” la „Festivalul tinereții de la Amara” și Premiul I la Festivalul Mamaia 1976.

Actorul Bogdan Stanoevici, fostul ministru delegat pentru Românii de pretutindeni și candidat la prezidențiale în 2019, a murit, marți, după o suferință îndelungată cu virusul SARS-COV-2. În vârstă de 62 de ani, Stanoevici a fost internat inițial pe secția de Terapie Intensivă a spitalului „Sfântul Pantelimon”, din Capitală. La scurt timp, actorul a fost transferat la Institutul Inimii, unde a fost trecut pe oxigenare extracorporală, o intervenție delicată, realizată prin procedura ECMO, în scopul de a-i ajuta plămânii, potrivit surselor GÂNDUL.RO.

Actorul Bogdan Stanoevici era infectat cu SARS-COV-2

Actorul s-a stins din viață, marți,  la ora 06:30 dimineața: „Toate organele, din păcate, au cedat. Plămânul fibrozat a intrat în insuficiență organică”, au declarat surse medicale pentru GÂNDUL.

În urmă cu câteva zile, Bogdan Stanoevici ere cuplat la aparate, iar unul dintre plămâni era destul de afectat, potrivit surselor Gândul.ro.

Bogdan Stanoevici, în noiembrie 2020: ”Chiar nu am timp de infecţii în acest moment”

La începutul lunii noiembrie, Bogdan Stanoevici transmitea că nu poartă mască de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus pentru că este ”sănătos”. Totuși, a ținut să menționeze că și-a făcut, în fiecare lună, testul anti-COVID, iar rezultatul a fost negativ, de fiecare dată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Ziua în care România şi-a făcut cei mai puternici aliaţi