Anamaria Prodan a răbufnit: „Mi s-a spus că Reghe are de 8 ani o amantă”. Mesaj dur pentru Becali: „Prietenaș, dacă nu eram eu…”

Publicat: 02/07/2021, 09:33

Impresarul Anamaria Prodan (48 de ani) a vorbit despre relația cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf, după ce s-a zvonit că cei doi vor divorța, iar antrenorul chiar a declarat că se vor despărți. Anamaria a vorbit inclusiv despre presupusele relații extraconjugale pe care le-ar avea Reghe.

„Lumea îmi spunea «Ai văzut ce a zis Gigi? Că bărbatul tău are de 8 ani amante prostituate». Dar unde se văd ei? Că suntem tot timpul împreună! Se văd pe telefon? Fac sex virtual?! Ce fac?

Laur a fost sunat la câteva minute (n.r- după ce a declarat că divorțează) de altcineva, ce a zis acolo? Acolo ce a zis? A spus că nu știe despre ce e vorba, că e în străinătate, că nu are chef de prostiile astea și nu-l interesează. De câți ani divorțăm noi? De câți ani sună lumea și întrebă «Divorțezi? Divorțezi? Divorțezi?».

Am auzit că suntem swingeri

Dacă făceam petreceri la Snagov, era și Reghe acolo. Și nu suntem swingeri ca să avem relații intime… Am auzit și asta. Se aruncă tot felul de nenorociri, eu sunt dracul de pe baltă. Toată lumea vorbește. Și e normal să vorbească pentru că sunt frumoasă, deșteaptă și am bani. Din 2005 nu a venit nimeni cu o poză, cu un film și să arate că «Anamaria s-a culcat cu ăla…». N-a existat! Eu nu am vorbit niciodată aiurea, fără să îmi asum.

Eu am deranjat foarte mult!

În perioada asta eu am deranjat foarte mult. Am avut scandal cu primarul de la Voluntari, că nu voia să-i dea toți banii lui Mutu, iar eu i-am recuperat pe toți, am avut contre cu Negoiță și după am avut ce am avut cu familia Becali. Într-un timp foarte scurt am umilit mulți «importanți».”, a spus Anamaria Prodan la GSP LIVE.

Presa tabloidă a scris că Laurențiu Reghecampf ar avea o relație cu Florentina Raiciu, o prezență obișnuită a showbiz-ului autohton, care a pozat în Playboy și a fost asistentă tv la Antena Stars.

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Becali: „Dacă nu eram eu, te distrugeau!”

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj dur lui Gigi Becali, cel cu care se află în conflict după ce verii acestuia, Victor și Ioan Becali, s-au implicat în transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma.

„Cum zicea Gigi, «Știți voi ce făcea în vestiar cu nevestele jucătorilor…». Măi prietenaș, hai să îți spun eu… Dacă nu eram eu, tu erai în aceeași situație în care erai când am venit eu cu Reghe la Steaua!

Dacă tu stăteai în închisoare, unde ai stat, îți luau echipa și te distrugeau de la cap la coadă. Eu nu i-am luat niciun leu când i-am adus jucătorii. Era prietenul nostru și era la greu. Nu ai cum să faci așa ceva… Nu știu dacă Giovanni Becali și celălalt văr au lucrat gratis pentru Gigi Becali… ”, a adăugat Anamaria.

„Lucrurile între mine și Reghe sunt în regulă”

Anamaria Prodan a mai spus că „Laur este încă un copil, are un suflet pur”.

„Lucrurile între mine și Reghe sunt în regulă. În fiecare familie există discuții. Și la noi apar discuții în contradictoriu. Și eu sunt vulcanică, toată lumea mă cunoaște. Sar calul când mă cert, dar asta sunt eu. Când m-a luat Reghecampf, așa m-a luat. Nu m-a luat de la Operă, m-a luat din fotbal. Demenții vorbesc că doar datorită lui Reghecampf am luat eu jucătorii Stelei. Dică era cu mine sub contract din 2005.

N-am nevoie de interlopi plătiți

Eu cred că imaginea, caracterul și omenia nu se pot schimba niciodată. Laur încă este un copil. Are un suflet pur. Se deschide în fața tuturor și nu încearcă să epateze. Da, e milionar. Familia asta n-are cum să fie vai de mama ei niciodată. Sunt capabilă să gestionez ce ține de familia mea, n-am nevoie de intelopi plătiți. Au venit copiii mei să mă întrebe de ce am plătit eu interlopi”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Ce a făcut CRBL imediat după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur”. Artistul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Situaţie critică. Europa devine dependentă de Rusia într-un domeniu vital. Şi România a fost afectată
URMĂRI groaznice după un simplu transplant de organ! 89% dintre oameni...
Iohannis a RENUNŢAT! Iese la pensie. A depus deja cererea oficială
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
„Apocalipsa plantelor”: bacteriile decimează culturile și provoacă pagube de milioane de euro