Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna august 2021
Publicat: 01/08/2021, 09:01
Actualizat: 01/08/2021, 09:14

Horoscopul lunii august 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

În prima parte a lunii august 2021 ne vom axa mai mult pe eficientizarea muncii noastre și pe îmbunătățirea stilului de viață, dat fiind că atât Venus, planeta iubirii, cât și planeta acțiunii, Marte, se află în zodia Fecioară. Ulterior, începând cu 14 august, Venus se mută în Balanță și ne stimulează să căutăm pacea și armonia în relațiile noastre.

Tot la jumătatea lunii și Mercur, palneta comunicării și gândirii, va intra în zodia sa de domiciliu, în Fecioară, și ne va stimula simțul practic și gândirea analitică, chiar și critică, astfel că vom deveni mult mai atenți la detalii. Pe data de 23 august i se alătură și Soarele aici și mai pierdem din entuziasmul caracteristic lunii anterioare, înarmându-ne cu seriozitate și răbdare.

Pe data de 8 august se perece Lună Nouă în zodia Leu, moment care aduce noi începuturi în viața noastră, iar pe data de 22 august avem parte de cea de-a doua Lună Plină în Vărsător, aspect care ne mai oferă o șansă să schimbăm, să redresăm ceea ce s-a petrecut la prima Lună Plină din Vărsător din luna iulie.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar- horoscopul lunii august 2021, zodia Berbec

Dragoste

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, va intra chiar în acest sector începând cu cea de-a doua jumătate a lunii, aspect care te va susține puternic să-ți îmbunătățești viața de cuplu, să te reapropii de partener și să vă consolidați legătura. Și pentru cei singuri această perioadă poate fi favorabilă noilor relații, însă nativii trebuie să muncească mai mult pentru ca lucrurile să funcționeze. Cu Mercur în Leu, pot profita de prima parte a lunii pentru a flirta, iar în cuplu pentru a lămuri aspecte ale vieții în doi.

Carieră

Ai parte de multe planeta în tranzit prin sectorul muncii, printre care și Marte, guvernatorul tău, așa că luna aceasta poți să dai ce ai mai bun din tine pentru ca lucrurile să funcționeze profesional așa cum îți dorești. Ai energie și un randament ridicat în desfășurarea sarcinilor, iar munca în echipă te avantajează. Un proiect de grup întârziat, care s-a mișcat greoi până acum, poate fi readus în actualitate. Dacă îți cauți un loc de muncă, acum te poți angaja cu mai multă ușurință.

Bani

Dat fiind că Venus este și planeta care-ți guvernează sectorul financiar, tranzitul său prin Balanță te va susține în negocieri și poți obține mai ușor avantajele materiale pe care ți le dorești. Banii pot să vină din asocieri și noi contracte.

Sănătate

Mănunchiul de planete din casa sănătății îți atrag atenția că luna aceasta va trebui să te odihnești mai mult și să fii mai atent la starea ta de sănătate. Ai tendința de a munci mai mult, peste program, și te poți suprasolicita ușor. Poți trece cu bine de această perioadă dacă faci mici schimbări în rutna zilnică.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Taur

Dragoste

Prin sectorul iubirii tale, luna aceasta trec mai multe planete, printre care și Venus, guvernatoarea ta, dar și Marte, guvernatorul relațiilor tale, prin urmare este o perioadă favorabilă să te îndrăgostești și să începi noi relații. În cuplu se reaprinde pasiunea și te poți dedica unor activități distractive și relaxante alături de partener, astfel reușind să petreceți timp împreună și să vă redescoperiți. În cazul în care o relație nu mai funcționează de ceva vreme, ar fi cazul să te gândești serios viitor și să o luați pe drumuri diferite.

Carieră

Venus, guvernatoarea ta, va trece în sectorul muncii în partea a doua a lunii, așa că va deschide o perioadă în care activitățile profesionale pot prima și te poți axa mai mult pe îmbunătățirea situației la locul de muncă, pe eficientizarea sarcinilor, mai ales că ești creativ și inspirat. Pune-te în valoare mai mult și vei face pași înainte. Dacă-ți cauți un loc de muncă, spre finele lunii te poți angaja. Luna Plină din august susține schimbările în carieră.

Bani

Dincolo de faptul că nu este deloc o perioadă bună să faci cheltuieli majore, luna aceasta ar trebui să te preocupi de căutarea unor noi surse de venit. Posibil să ajungi la fundul sacului și asta să te stimuleze să faci bani, poate chiar grație talentelor tale.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ba din contră de bucuri de energie și înclini să fii mai pozitiv, mai optimist. Totuși, evită excesele, mai ales cele de natură alimentară care pot aduce chiar și câteva kilograme în plus.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Dacă în prima parte a lunii va fi mai greu să găsești o cale de mijloc și să ajungi la o viziune comună cu partenerul de viață, lucrurile se pot schimba ulterior, când Venus va intra în sectorul iubirii tale. Astfel, vei căuta mai mult armonia în cuplu, vei fi mai dispus să cedezi într-o confruntare, puteți discuta despre rolul de părinți, iar dacă ești singur este o perioadă ideală să cucerești pe cineva și să începi o nouă poveste de iubire.

Carieră

Din punct de vedere profesional, se întrevede o perioadă mai tensionată, în care poți avea contradicții cu șefii, cu colegii și pot să apară nemulțumiri care să te facă să analizezi perspectiva unui nou loc de muncă sau a unei noi direcții profesionale. Vor fi cazuri în care nici tu nu vei fi de acord cu tine și te vei răzgândi de azi pe mâine. Încearcă să fii mai responsabil. Dacă ai de negociat ceva, fă-o în prima parte a lunii, când ești mult mai convingător.

Bani

Din punct de vedere financiar nu se întrevăd schimbări importante, însă în prima parte a lunii pot fi avantajați nativii care lucrează în vânzări, PR/Marketing. Luna Nouă poate aduce o nouă perspectivă asupra unei situații financiare, dat fiind că Luna este guvernatoarea acestui sector. Poate fi vorba și de o negociere salarială, de comision.

Sănătate

Din a doua jumătate a lunii s-ar putea să treci prin stări emoționale mai apăsătoare, să fii mai neliniștyiti, mai întors către trecut sau să te necăjească o situație ce ține de familie. Stările anxioase pot să te acapareze, mai ales dacă te reîntorci la traume emoționale mai vechi, din copilărie, de aceea o vizită la psiholog poate fi de bun augur.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Rac

Dragoste

Luna aceasta poți discuta cu partenerul de viață despre acele probleme care vă macină de ceva vreme și șansele de a le rezolva sunt mari. Inclusiv probleme legate de copii, de creșterea și educația acestora pot fi acum subiecte de discuție importante. În plus, nevoia de familie, de construire și consolidare a unui cămin este mare. Chiar și cei singuri sunt mai deschiși către noi relații și pot începe o idilă în această perioadă.

Carieră

Luna august este o perioadă bună pentru studiu, pentru a învăța ceva nou sau pentru a preda altora ceea ce deja știi. Ești bine susținut în comunicare și negocieri în prima parte a lunii și poți profita pentru a discuta inclusiv cu superiorii în vederea unei noi direcții profesionale. Este o perioadă bună pentru obținerea unor aprobări sau pentru semnarea unor acte, pentru noi asocieri.

Bani

Luna aceasta nu mai poți susține excesele și reduci cheltuielile. Dacă lucrezi în vânzări, poți obține bonusuri bune. Luna Nouă se petrece în acest sector financiar și poate aduce ocazia să-ți setezi noi intenții legate de veniturile tale. Cum Luna te guvernează, poți câștiga bani și datorită abilităților tale.

Sănătate

Este o perioadă favorabilă să te apuci de un sport, să faci mișcare mai multă sau să pleci în excursii, drumeții. Orice plimbare te relaxează luna aceasta. Unii nativi se pot înscrie la cursuri de dezvoltare personală sau pot sta de vorbă cu un psiholog.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Leu

Dragoste

Cu Soarele, guvernatorul tău, în zodia ta, mare parte din luna august dai dovadă de putere de atracție, iar carisma ta te poate susține să cucerești mai ușor pe cine-ți dorești. Totuși, ai grijă să nu devii prea arogant și să-i îndepărtezi pe cei care te atrag. În cuplu situația nu este prea roz în prima parte a lunii pentru că pot apărea tensiuni și discuții în contradictoriu. Te simți neînțeles și limitat de partener și poți lua decizii privind viitorul relației tale.

Carieră

Din punct de vedere profesional nu prea știi ce vrei și ești complet debusolat. S-ar putea chiar să fii tentat să închei o colaborare care nu-ți mai este pe plac sau să-ți schimbi direcția în carieră. Chiar dacă nu o faci neapărat acum, cel puțin iei în calcul această variantă.

Bani

Sectorul financiar este activat de foarte multe planete, iar Soarele va intra și el acolo pe 23 august prin urmare te poți aștepta la o creștere salarială, la un bonus de performanță, la un spor primit în urma muncii depuse. Este o lună bună să te focusezi pe creșterea veniturilor.

Sănătate

Cu Soarele în zodia ta te bucuri de toată energia și vitalitatea de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini sarcinile și obligațiile. Spre finele lunii pot să apară mici neplăceri, dar se vor rezolva rapid cu o vizită la medic.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Atât Venus, cât și Marte trec prin zodia ta și cel puțin în prima parte a lunii august te vei bucura de mai mult sex-appeal și vei fi mai deschis noilor povești de iubire. Ai grijă, însă, să nu devii prea critic și prea pretențios și să îndepărtezi potențialii parteneri. În cuplu, de asemenea, trebuie să-ți controlezi autoritatea și să mai cobori exigențele pentru a evita neînțelegerile.

Carieră

Ai energie și spor în toate activitățile pe care le întreprinzi, însă te poți enerva foarte ușor pentru că ceilalți nu țin pasul cu tine. Ți se pare că totul se mișcă prea lent în zona profesională, însă dacă tu nu ai răbdare, atunci cine? Sfârșitul lunii este o perioadă bună să-ți reevaluzei activitățile, programul și, nu în ultimul rând, locul de muncă în sine.

Bani

Venus va intra în sectorul tău financiar și cea de a doua jumătate de lună se va dovedi benefică îmbunătățirii veniturilor sau cel puțin pentru a-ți redresa situația financiară. Poți începe să-ți monetizezi niște talente sau să devii mai eficient dacă lucrezi la procent.

Sănătate

Marte îți aduce toată energia de care ai nevoie, dar întocmai acest aspect te poate face să exagerezi și să te suprasoliciți. Nu ar strica să faci mai multă mișcare pentru a-i folosi constructiv energia. Dacă ai avut probleme de sănătate, o nouă părere a unui medic ar fi de bun augur acum.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Balanță

Dragoste

Luna Plină se va petrece în sectorul iubirii tale și poate încheia o relație care nu mai funcționa de ceva vreme. Ține cont că sentimental se petrec lucrurile mult prea lent și, în cazul multor nativi, și pe ascuns sau cu multe secrete la mijloc. Cei siguri mai greu leagă ceva în prima jumătate a lunii, șansele crescând de îndată ce Venus intră în zodia lor. Este o perioadă în care ar trebui setate niște tipare sentimentale. Nevoia de responsabilitate și maturitate rămâne cerința principală a anului. În cuplu poate fi o perioadă de reconectare spirituală la partener.

Carieră

Profită de prima jumătate a lunii și remarcă-te într-un proiect de grup, online sau de media. Poți câștiga popularitate. Luna Nouă poat scoate în calea ta persoane care să te ajute să-ți atingi niște idealuri și planuri de viitor.

Bani

Din punct de vedere financiar s-ar putea să realizezi că ai cam ajuns la fundul sacului. Va trebui să te abții din cheltuieli și să-ți recalculezi și reorganizezi bugetul. Evită ieșirile prea costisitoare cu prietenii.

Sănătate

Ai tranzite în casa sănătății care atestă că este momentul să te preocupi mai în detaliu de o problemă de sănătate cronică sau mai veche. Totodată, profită de prima parte a lunii pentru a te vindeca de trecut, de temeri, angoase și deziluzii. Când Venus, guvernatoarea ta, va intra în zodia ta vei observa că starea generală se îmbunătățește.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Scorpion

Dragoste

Ești mai dornic să ieși din casă, să cunoști oameni noi și asta te va ajuta să-ți lărgești cercul de prieteni, dar și să te îndrăgostești, însă poate ar trebui să mai cobori din standarde sau să fii mai maleabili pentru că tendința ta este de a analiza mult prea adânc o situație. În cuplu, a doua parte a lunii este o perioadă bună pentru reconectarea spirituală cu partenerul. Înțelegi mai bine nevoile partenerului și acesta pe ale tale.

Carieră

Te bucuri de tranzitul Soarelui prin sectorul carierei în cea mai mare parte a lunii augst, așa că șansele de reușită, ocaziile de afirmare nu vor lipsi. Atenție să nu exagerezi, să nu te impui cu forța pentru că-ți poți afecta imaginea. Totodată, și Luna Nouă poate fi un moment care promite noi începuturi, setarea unor noi intenții de viitor.

Bani

Fii mai atent la bugetul tău pentru că luna aceasta pot să apară unele nemulțumiri și întârzieri care să-ți dea planurile peste cap. Pe de altă parte, poți cheltui mai mult pentru casă și familie și, din nou, conturile tale pot fi dezechilibrate.

Sănătate

A doua jumătate a lunii nu este prea favorabilă sănătății și asta pentru că te poți simți mai obosit, mai tracasat și agitat. Apelează la tehnici de relaxare mentală, la meditație și încearcă să te odihnești corespunzător. Nu-ți forța limitele!

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Săgetător

Dragoste

Este o perioadă favorabilă să-ți analizezi în amănunt relația în care te afli și să vezi dacă este de viitor, dacă merită oficializată sau nu. În cuplu te poți bucura de momente plăcute alături de partener și poți alunga rutina instalabă prin activități în doi.

Carieră

Ai parte de multe planete în tranzit prin sectorul carierei, iar acest context astrologic te susține să ieși în față, să te afirmi, să obții recunoașterea meritelor sau să-ți atingi niște obiective avute. Nu este exclus nici să obții o avansare sau să te promovezi, în cazul în care ai o afacere personală.

Bani

Nu sunt foarte mari schimbgări la capitolul financiar, însă nu ar trebui să faci excese, maia es dacă ai de returnat o datorie și mai ales că banii pot veni cu o mai mare întârziere luna aceasta.

Sănătate

S-ar putea ca probleme de sănătate mai vechi să revină în atenția ta, mai ales către finele lunii, când Uranus va retrograda în casa sănătății tale. Nu ar strica să te odihnești mai mult și să faci unele schimbări de stil de viață.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Capricorn

Dragoste

Luna august îți este benefică din punct de vedere sentimental dacă ești singur pentru că ai șanse mari să-ți întâlnești jumătatea. De asemenea, dat fiind faptul că ești mai dornică de aventură și de distracție, ai putea alunga mai ușor rutina instalată în cuplu. Pentru unii nativi este o perioadă bună să-și oficializeze relația.

Carieră

Din a doua jumătate de lună te bucuri de intrara lui Venus în sectorul carierei tale, aspect care te susține să-ți îmbunătățești imaginea, să-ți atingi niște obiective și să faci pași spre afirmare sau avansare. Nativii care-și caută un loc de muncă se pot angaja mai ușor acum. Atenție și la autoritate și la impunerea anumitor opinii personale celorlalți.

Bani

Nu este cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar. S-ar putea să resimți unele limitări, să întârzie niște bani, mai ales spre finele lunii, când este o perioadă de reevaluare și revizuire a bugetului, nicidecum de cheltuieli.

Sănătate

Încearcă să te odihnești corespunzător cu munca depusă și să eviți excesele. Dacă te confrunți cu simptome ale unor afecțiuni mai vechi, de preferat ar fi să mergi la medic pentru un set de analize.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Vărsător

Dragoste

Se anunță și aceasta o lună intensă în plan sentimental. În cuplu pot apărea discuții serioase și te poți gândi mai mult dacă vrei să continui și cum vrei să continui relația, mai ales că te pot cuprinde suspiciunile și geloziile. Cei singuri vor lega mai greu noi relații și cele care se leagă pot avea rol transformator pentru nativi. Sunt mai mult susținute aventurile și pasiunile trecătoare.

Carieră

Sectorul profesional nu este aspectat luna aceasta. Poți profita pentru a analiza unele colaborări și pentru a decide dacă ești pe direcția de viitor dorită. Cei care au proiecte de grup pot fi mai avantajați.

Bani

Reevaluează-ți cheltuielie, recalculează-ți bugetul și vezii ce schimbări trebuie să faci. Se pare că ai cheltuit mai mult decât aveai în plan în ultimul timp. S-ar putea să întâmpini unele blocaje în primirea unei sume de bani sau a unui împrumut.

Sănătate

Încearcă să te detașezi de emoțiile neproductive, să scapi se obiceiurile nocive și să-ți conservi mai mult energia. Învață să accepți pierderile cu mai multă detașare și să-ți recâștigi încrederea în propria persoană.

Horoscop lunar – horoscopul lunii august 2021, zodia Pești

Dragoste

Sectorul relațiilor tale este tranzitat de multe planete semn că acorzi o importanță deosebită vieții de cuplu. Dacă ești singur, ai șanse mari să începi o relație acum, iar dacă ești parte a unui cuplu trebuie să cauți mai mult echilibrul, să cauți o cale de mijloc și să-ți consolidezi relația cu partenerul, mai ales că pasiune și dorință există.

Carieră

Luna acaeasta fii cu ochii în patru dacă ai de semnat noi contracte sau te asociezi cu cineva pentru că există riscul de a fi înșelat. Prima jumătate a lunii este bună, ai randament la locul de muncă și-ți rezolvi mai ușor sarcinile din program. Posibile discuții în contradictoriu cu colegii și subalternii.

Bani

Din punct de vedere financiar, este o perioadă de calcule și analize. Banii nu vin ușor, iar aceia care vin pot veni în urma unei colaborări sau asocieri, așa că fii pregătit să-i împarți cu alții.

Sănătate

Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate, luna aceasta încep să se rezolve și starea ta generală să se îmbunătățească. Poți profita de prima parte a ui august pentru a face un set de analize de rutină.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Legea care se aplică OBLIGATORIU în orice bloc din România. Asociațiile de PROPRIETARI nu o...
Muncă până la moarte. Raportul real dintre speranța de viață și vârsta de pensionare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată ce se întâmplă chiar înainte de cele mai fericite momente din viață