Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 iulie 2021. Lună Plină în zodia Vărsător

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 iulie 2021. Lună Plină în zodia Vărsător
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 iulie 2021. Lună Plină în zodia Vărsător
Publicat: 24/07/2021, 07:00

Horoscopul zilei de 24 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi se formează Lună Plină în zodia Vărsător, moment care poate aduce culegerea roadelor sau încheierea unei etape de viață, în special dacă are legătură cu acțiuni demarate în luna februarie a acestui an. Relațiile intră în vizorul nostru, capitol la care dorim să facem schimbări radicale. Evenimentele neprevăzute sunt posibile acum și menirea lor va fi să ne aducă pe sensul de destin.

Efectele pe care le produce Lună Plină din Vărsător se întind pe jumătate de an, dar mai puternic vor fi resimțite în următoarele două săptămânni și în special de nativii născuți în prima parte a zodiei Taur, Lei, Scorpion și Vărsător, sau care au ascendent aici sau alte planete importante în astrograma natală aici.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 24 iulie 2021

Dragoste

Luna Plină din Vărsătorpoate veni cu momente de tensiuni în grupul de prieteni și s-ar putea să simți nevoia de a rupe anumite conexiuni care nu te mai reprezintă.

Carieră și bani

Tot Luna Plină din Vărsător poate aduce schimbări în proiectele tale profesionale și poți culege niște roade ale unor activități de grup. Totodată, este posibil să vezi o altă față a unor asociați.

Sănătate

Starea de spirit nu ese chiar cea mai bună și greu vei găsi momente de bucurie pe parcursul zilei de astăzi.

Horoscop zilnic Taur – 24 iulie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni cu familia și astăzi ar fi de preferat să eviți dialogurile importante. Rezumă-te la strictul necesar.

Carieră și bani

Luna Plină din Vărsător se petrece în sectorul carierei și poate aduce ocazia culegerii unor roade profesionale, poate chiar o schimbare de funcție, de statut sau de direcție profesională.

Sănătate

Este o zi destul de stresantă pentru tine și s-ar putea să nu găsești prea ușor echilibrul între viața personală și cea profesională și asta să te agite și mai mult.

Horoscop zilnic Gemeni – 24 iulie 2021

Dragoste

Poți simți nevoia de a face unele schimbări printre convingerile de viață pe care le ai. S-ar putea ca valorile morale după care te ghidezi să-ți fie puse la încercare.

Carieră și bani

Poți primi vești din străinătate sau legate de un curs. Evită să intri în contraziceri cu cei din jur pentru că poți strica relații.

Sănătate

Mai multă atenție la călătorii. Pot apărea situații neprevăzute care să-ți provoace disconfort. De asemenea, și la acte ai grijă mai mult.

Horoscop zilnic Rac – 24 iulie 2021

Dragoste

Sunt posibile tensiuni în cuplu care au legătură cu viața intimă sau cheltuielile comune. Unii nativi pot afla secrete care săs chimbe o situație relațională.

Carieră și bani

Este posibil să apară situații neprevăzute legate de un context financiar care vizează banii altora sau bani și bunuri materiale pe care le aștepți de la alții. Unii nativi pot culege roadele unor investiții.

Sănătate

Profită de Luna Plină din Vărsător și debarasează-te de frici, angoase și vicii. Este un moment bun să renunți la unele obiceiuri care-ți dăunează.

Horoscop zilnic Leu – 24 iulie 2021

Dragoste

Luna Plină din Vărsător se petrece chiar în sectorul parteneriatelor și poate veni cu situații neprevăzute în viața de cuplu. Nu este exclus ca unele relații, mai ales în care partenerii nu-și respectă libertățile, să se încheie.

Carieră și bani

Și relațiile profesionale pot fi afectate și unii nativi pot încheia colaborări care nu-i mai avantajează.

Sănătate

S-ar putea să fii mai agitat astăzi, mai neliniștit și să te temi pentru prezentul și viitorul tău. Nu lăsa fricile să-ți influențeze starea de spirit.

Horoscop zilnic Fecioară – 24 iulie 2021

Dragoste

Nu sunt deloc excluse tensiunile în grupul de prieteni și poți simți dintr-o dată nevoia de a te îndepărta de cei cu care nu mai rezonezi la nivel de principii.

Carieră și bani

Luna Plină din Vărsător poate aduce schimbări la locul de muncă și situații neprevăzute care te pot pune pe gânduri și nu este exclus ca în perioada următoare unii nativi să ia decizia să renunțe la un job.

Sănătate

Luna Plină din Vărsător are impact major asupra sănătății tale așa că fii atent la orice simptom pe care-l ai. Nu te suprasolicita, nu munci în exces și încearcă să te odihnești corespunzător.

Horoscop zilnic Balanță – 24 iulie 2021

Dragoste

Luna Plină din Vărsător se petrece în sectorul iubirii și poate aduce schimbări în viața sentimentală. Nu este exclus ca unele relații să se încheie acum. Cei care sunt părinți sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la relația cu copiii.

Carieră și bani

Este o eprioadă în care pot apărea tensiuni la nivel profesional și unii nativi pot analiza perspectiva unei noi direcții.

Sănătate

Deși ți-ai făcut planuri de perecere a timpului liber, s-ar putea să ți se dea peste cap, să nu te bucuri de ele sau să ai o stare afectivă posomorâtă.

Horoscop zilnic Scorpion – 24 iulie 2021

Dragoste

Luna Plină din Vărsător poate aduce tesiuni în familie și vor fi nativi care vor dori să se mute, să-și ia viața în mâini. Situații neprevăzxute care țin de casă pot să apară acum.

Carieră și bani

Va fi mai greu să restabilești un echilibru între viața personală și cea profesională și s-ar putea ca și astăzi, deși este weekend, să ai parte de divergențe cu superiorii.

Sănătate

Starea emoțională este vulnerabilă și poți oscila de la bucurii de moment la lungi perioade de tristețe, în care trecutul să te acapareze.

Horoscop zilnic Săgetător – 24 iulie 2021

Dragoste

Ai grijă astăzi la cum comunici cu cei din jur. Sunt secrete care se pot afla și tensiuni care pot conduce la decizii radicale și greșite, pripite.

Carieră și bani

Posibil să vină vești și informații neașteptate, să ai parte de dialoguri care te iau prin surprindere. Nativii care învață sau susțin examene și discursuri publice pot fi mai agitați. Posibile neplăceri legate de acte.

Sănătate

Sub influența Lunii Pline din zodia Vărsător evită deplasările sau fă-le cu un mare grad de responsabilitate și atenție.

Horoscop zilnic Capricorn – 24 iulie 2021

Dragoste

În cuplu apar tensiuni ca urmare a bugetului comun sau ca urmare a unor gelozii, infidelități și secrete care ies la suprafață.

Carieră și bani

Luna Plină din Vărsător se petrece în sectorul tău financiar și poate veni cu fel și fel de evenimente neprevăzute legate de veniturile tale. Poți culege roadele unui proiect, roade în urma unui talent monetizat sau poți avea parte de cheltuieli majore neplanificate.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate.

Horoscop zilnic Vărsător – 24 iulie 2021

Dragoste

Luna Plină se petrece chiar în zodia ta și poate aduce o mare nevoie de schimbări în viața personală, dar și în relațiile tale. Încearcă să găsești o cale de mijloc între tine și partener, între nevoile tale și dorințele celuilalt.

Carieră și bani

Tot Luna Plină din zodia ta poate aduce schimbări și evenimente neprevăzute ce țin de locul de muncă, de relația cu colegii și colaboratorii.

Sănătate

Este normal să fii mai agitat acum, chiar să ai insomnii și nu este exclus să treci prin stări oscilante și schimbări bruște de atitudine.

Horoscop zilnic Pești – 24 iulie 2021

Dragoste

În viața sentimentală pot apărea unele momente tensionate și stările afective pot oscila. Unele povești se pot încheia acum.

Carieră și bani

Schimbările care pot să apară în plan profesional te pot agita peste măsură, dar astăzi evită cu orice preț să muncești mai mult decât poți, să te suprasoliciți, chiar dacă este vorba de sarcini cotidiene.

Sănătate

Această Lună Plină din Vărsător are impact asupra stării de sănătate și ar trebui să te odihnești mai mult, mai ales dacă ai probleme de natură cardiovasculară sau relaționate cu picioarele și circulația venoasă. Sunt posibile insomnii și stări de agitație, de neliniște amplificate de gânduri negativiste și amintiri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
România este paradisul băncilor