Adrian Daminescu, doi ani de luptă cu o BOALĂ TERIBILĂ. „O să îmi revin”

Adrian Daminescu, doi ani de luptă cu o BOALĂ TERIBILĂ. „O să îmi revin”
Adrian Daminescu, doi ani de luptă cu o boală teribilă. „O să îmi revin” / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 04/02/2023, 14:17
Actualizat: 04/02/2023, 14:47

Îndrăgitul artist Adrian Daminescu face o destăinuire importantă: timp de doi ani, s-a luptat cu o boală teribilă, care nu i-a dat pace.

Acesta a fost și motivul pentru care nu a mai apărut pe scenă, cu toată că avea numeroase solicitări.

Ce boală a învins Adrian Daminescu

Daminescu nu s-a dat bătut, dimpotrivă, fire puternică, a luptat cu toate forțele sale și a reușit să câștige bătălia cu această boală pe care mulți o consideră incurabilă. În prezent, el caută să revenirea în lumina reflectoarelor, așteptând începerea sezonului de concerte.

Cât timp nu a urcat pe scenă, Adrian Daminescu s-a luptat cu un cancer pulmonar. Urmând cu atenție indicațiile prețioase primite de la medici, artistul a reușit să învingă boala. În direct la Antena Stars, Daminescu a mărturisit că azi este complet vindecat de cancer, dar încă se resimte de pe urma teribilei bătălii date, fiind vizibil slăbit.

„Nu mai sunt sub tratament, totul a trecut și este foarte bine. Este foarte bine, numai că, după un tratament ca acesta, ești foarte slăbit. Dar asta o să treacă. O să îmi revin. Acum doi ani de zile am aflat, undeva prin iunie. Am început tratamentul și am dus tot tratamentul până la capăt, cu tot cu citostatice și cu tot ce trebuie. Sunt în România, am avut niște doctori extraordinari, au fost îngerii chinurilor mele. Da, complet m-am vindecat! Bineînțeles că vreau să revin pe scenă curând” – Adrian Daminescu

Cântărețul Adrian Daminescu este iubit în toată țara grație pieselor pe care le-a interpretat de-a lungul anilor, „Și m-am îndrăgostit de tine”, „Eu te voi iubi” sau „Flori pentru voi”.

În 2021, în finala de la XFactor, Adrian Daminescu a urcat pe scenă pentru a o ajuta pe Andrada Precup, concurenta nevăzătoare. Momentul i-a emoționat pe jurați și telespectatori. A fost ultima apariție publică artistului, care după acel moment a dispărut  brusc din viața publică.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase