Alex (43 de ani) a crezut că a „agățat” o elevă de 15 ani pe internet și i-a dat întâlnire la KFC. Ireal cine era, de fapt, „iubițica” lui

Alex (43 de ani) a crezut că a „agățat” o elevă de 15 ani pe internet și i-a dat întâlnire la KFC. Ireal cine era, de fapt, „iubițica” lui
SURSA FOTO - Northamptonshire Police
Publicat: 26/11/2022, 18:40
Actualizat: 26/11/2022, 19:19

Alex Foster, un britanic în vârstă de 43 de ani, se implicase în „conversații online cu tentă sexuală și schimburi de fotografii” cu cineva despre care credea că este o fată de 15 ani. De altfel, el chiar își dăduse întâlnire cu minora la un KFC, pentru ca ulterior să întrețină relații sexuale cu ea.

Doar că, de fapt, el vorbea cu un ofițer sub acoperire, dialogul dintre cei doi începând anul acesta, pe 27 iulie. Totul a culminat cu arestarea lui Foster, în parcarea unui restaurant KFC din Newark, pe 10 august, fiindu-i confiscat și telefonul mobil, scrie northantslive.news.

Foster, a fost el însuși polițist, lucrând chiar și în Poliția Specială, unde a ajuns până în funcția de inspector, înainte de a demisiona în 2021.

Pentru fapta sa de acum, a fost condamnat la doi ani de închisoare, pentru că a încercat să comunice din motive sexuale cu un copil.

De asemenea, a fost condamnat concomitent la șase luni pentru că a încurajat sau a asistat în mod intenționat la comiterea unei infracțiuni și organizarea sau facilitarea comiterii unei infracțiuni sexuale asupra copiilor.

Foster a recunoscut toate cele trei infracțiuni, la o audiere care a avut loc în septembrie, el primind sentința joi, 17 noiembrie. Totodată, fostul polițist a fost trecut în registrul infractorilor sexuali.

Alex Foster (43 de ani) / SURSA FOTO – Northamptonshire Police

El va fi adăugat și pe lista de interdicție a Colegiului de Poliție, ceea ce înseamnă că nu va ma putea fi angajat în forțele de Poliție.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase