Ana Morodan, CONDAMNATĂ la 1 ani și 3 luni de închisoare cu suspendare. „Contesa digitală” trebuie să muncească în folosul comunității 60 de zile

Ana Morodan, CONDAMNATĂ la 1 ani și 3 luni de închisoare cu suspendare. „Contesa digitală” trebuie să muncească în folosul comunității 60 de zile
Ana Morodan
Publicat: 19/10/2023, 12:39
Actualizat: 19/10/2023, 15:14

Ana Morodan a fost condamnată, joi, la 1 an, 3 luni şi 10 zile închisoare cu suspendare, după ce, în luna martie a fost prinsă la volan beată și sub influneța substanțelor interzise, la volan.

Conform deciziei, „Contesa digitală” trebuie să muncească în folosul comunității timp de 60 de zile.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au condamnat-o pe Ana Morodan la 10 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice; 6 luni pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi 10 luni pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pedepsele au fost contopite, rezultând în final 1 an, 3 luni şi 10 zile închisoare.

Aceeași sentință o obligă pe Ana Morodan să frecventeze un program de reintegrare socială şi să efectueze muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei Oraşului Voluntari sau în cadrul societăţii GREEN CITY VOLUNTARI SA, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.

Decizia nu este definitivă.

Cum a ajuns Ana Morodan în fața judecătorilor

Din datele oficiale ajunse pe masa magistraților Judecătoriei Sectorului 1, Ana Morodan a fost oprită, la data de 28 martie 2023, în jurul orelor 16:20, în timp ce conducea un Range Rover în Piața Charles de Gaulle din Sectorul 1. Cu această ocazie, femeia a refuzat atât testele cu aparatele alcooltest și drugtest, cât și prelevarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei sau substanțelor psihoactive.

În aceeași zi, în jurul orelor 22:20, vloggerița a fost oprită din nou, tot pe o stradă din Sectorul 1, în timp ce conducea deși avea deja permisul suspendat în urma primului incident. De această dată, Ana Morodan a fost de acord cu prelevarea probelor biologice, de sânge și urină. Conform raportului medico-legal, aceasta a ieșit pozitivă la două medicamente cu efect antidepresiv, pe care nu avea voie să le consume înainte să urce la volan.

Psihologii au făcut profilul moral al „Contesei digitale”

Este vorba despre Alprazolam și Paroxetin, două medicamente, care, pe lângă faptul că dau dependență puternică, provoacă, printre altele, potrivit prospectelor, ameteli, tulburări ale somnului (inclusiv insomnie și vise intense), agitație si anxietate, greață și/sau vărsături, tremor, confuzie, transpirații, cefalee, diaree, palpitații, instabilitate emoțională, iritabilitate și tulburări de vedere.

Totodată, la dosarul cauzei au fost depuse și procesele verbale de vizionare a înregistrărilor video surprinse de camerele de supraveghere video amplasate în Piața Charles de Gaulle și de redare a înregistrărilor video surprinse de dispozitivele tip bodycam ale polițiștilor rutieri.

În același timp, mai există declarațiile a doi martori și trei declarații date de Ana Morodan, în 29 martie, 24 mai și 10 iulie. În plus, la dosar există și un profil moral şi de personalitate al Anei Morodan, realizat de psihologii INML.

Filmul evenimentelor

În data de 28 martie, Ana Maria Morodan a fost în centrul unui scandal uriaș, după ce a fost prinsă drogată la volan de două ori în aceeași zi, de polițiștii bucureșteni ai Brigăzii Rutiere.

Prima dată, „Contesa digitală” a refuzat să oprească la semnalul polițistului și chiar a provocat o tamponare. Mai mult, șoferița a refuzat inclusiv să dea probe de sânge la Institutul Național de Medicină Legală (INML).

Rămasă fără permis, după ce aparatul Drug Test a indicat faptul că se află sub influența stupefiantelor, aceasta a fost prinsă din nou. De această dată, Ana Morodan a oprit, a prezentat actele, a fost de acord să meargă la INML, însă, după toate acestea, a fost reținută pentru 24 de ore, petrecându-și noaptea în Arestul Central al Poliției Capitalei.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Președintele Klaus Iohannis se pensionează! Câți bani va primi liderul țării după 42 de ani...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Profețiile lui Traian Băsescu. Firea, scoasă din sărite
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Nebuloasa Cap de Cal, observată în detalii fără precedent cu Telescopul Webb