AUR își „formează” noii senatori și deputați într-o Academie Politică. Noii „demnitari” au nevoie doar de o diplomă de BAC și 300 de lei

AUR își „formează” noii senatori și deputați într-o Academie Politică. Noii „demnitari” au nevoie doar de o diplomă de BAC și 300 de lei
Sursa foto: Facebook/ AUR - Caracter ilustrativ
Publicat: 25/09/2023, 09:56

Partidul AUR își lansează Academia Politică pentru pregătirea viitorilor „demnitari”, unde „viitorii aleși ai neamului” nu au nevoie decât de o diplomă de Bacalaureat, o copie de pe buletin și 300 de lei.

Primul „nivel de studii”, numit „Curs de Inițiere politică”, implică doar un cost 300 de lei, o diplomă de Bacalaureat și o copie după buletin. La finalul cursurilor, absolvenții primesc „certificate de absolvire” și vor acumula 5 puncte în aplicația AUR.

La recenta Școală politică a Tinerilor AUR de la Neptun, lectori au fost personaje controversate legate de apropierea cu Rusia și promotori ai teoriilor conspirației, afaceriști controversați și activiști naționaliști controversați, precum Dan Puric, Sorin Constantinescu, antreprenor și organizator de festivaluri de poker și Marian Munteanu, unul dintre liderii studenților din Piața Universității, semnatar al unui angajament cu Securitatea lui Ceaușescu, dar și activist politic naționalist în anii după 1990.

Cursul, cu o durată de opt ore, se desfășoară în format fizic sau online și acoperă subiecte precum Doctrina conservatoare, Politică și Biserică, Conduită și comunicare politică, Inițiere juridică, și Istorie recentă a românilor.

Această „Academie” este coordonată de Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR. Academia Politică AUR, un alt personaj controversat simpatizant a lui Corneliu Zelea Codreanu, intenționează să formeze mai multe grupe de cursanți în toamna anului 2023, potrivit Digi24.

Minoră violată la tabăra de vară AUR

Zilele trecute, partidul AUR a organizat la Neptun o Școală politică pentru tinerii partidului, unde o minoră acuză că ar fi fost violată de doi dintre membrii AUR.

Adolescenta care acuză că ar fi fost violată în tabăra de vară organizată de AUR pe litoral a făcut, în premieră, declarații despre incident.

Adolescenta de 17 ani, care spune că era virgină în momentul în care s-ar fi petrecut violul, a rememorat șirul evenimentelor din acea seară.
Fata a povestit că ar fi fost violată după ce, la o petrecere organizată pe plajă, i s-ar fi dat să bea de către unul dintre bărbații care ar fi abuzat de ea.

„Îmi este foarte greu. Nu îmi închipuiam că putea să mi se întâmple așa ceva acolo unde m-am dus pentru alte scopuri. Nicicum nu mă așteptam. Dacă voiam să fac ceva cu băieți, nu așteptam și nu eram virgină până la vârsta aceasta, nu așteptam să mă duc acolo și să își bată joc de mine trei bărbați în toată regula, după ce mi-au dat să beau”, a declarat, la România TV, adolescenta de 17 ani.

Tânăra povestește că, la un moment dat, din cauza băuturii consumate în exces, nu s-a mai putut ține pe picioare și a fost dusă în camera de hotel de bărbații care ar fi profitat de ea.

„M-au chemat la ei în cameră ca să le dau un încărcător”

„Am ajuns în cameră la mine, iar cel tânăr a venit și a încercat să mă pupe. Pe urmă a plecat din cameră, că l-am dat afară, și cei de 40 de ani m-au chemat la ei în cameră ca să le dau un încărcător. Și acolo mi s-a tăiat firul, dar bănuiesc că s-au întâmplat unele lucruri pentru că am unele amintiri. Îmi amintesc că eram cu el în baie la un moment dat și era cu mâna pe mine, dar nu s-a întâmplat să mă dezvirgineze atunci, pentru că nu mă durea, cred că a făcut altceva”, a mai dezvăluit fata.

În următoarea zi, i-a luat la întrebări pe bărbații respectivi, dar aceștia nu ar fi recunoscut că ar fi făcut ceva indecent cu o seară în urmă. Adolescenta spune că a urmat o altă seară cu băutură la discreție și din nou, la insistențele bărbaților, a consumat alcool.

De data aceasta, ea ar fi fost dusă în camera unuia dintre ei. Între timp, i s-a făcut rău, a fost mutată în camera ei de alți colegi, care au și anunțat-o pe mama fetei despre starea acesteia. Panicată, femeia a apelat la autorități, fata fiind găsită de polițiști într-o stare avansată de ebrietate.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Tradiții și obiceiuri la români. Ce nu ai voie să faci în Duminica de Florii...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Cât vor primi românii în mână după creşterile salariale de la 1 iulie. Cum se...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Cum au trecut razele cosmice prin atmosfera Pământului acum 41.000 de ani?