Bărbat mort, găsit într-un rezervor al unei benzinării dezafectate din Eforie Nord

Bărbat mort, găsit într-un rezervor al unei benzinării dezafectate din Eforie Nord
FOTO cu caracter ilustrativ
Publicat: 25/11/2021, 20:23
Actualizat: 25/11/2021, 20:30

Pompierii au fost alertați joi, prin apel la 112, cu privire la faptul că o persoană este căzută într-un rezervor de combustibil al unei stații peco de la intrarea în stațiunea Eforie Nord.

Potrivit reprezentanților Inspectortului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța, la fața locului au intervenit două autospeciale de stingere, una de descarcerare, două echipaje SMURD, elicopterul SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța.

Bărbatul a fost scos din rezervor, iar echipajele medicale au început manevrele de resuscitare, dar fără succes, fiind declarat decesul acestuia.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa a precizat că victima este un bărbat de 30 de ani, care făcea lucrări de igienizare la acea stație peco, care era dezafectată.

Unui pompier i s-a făcut rău în timpul intervenţiei

În timpul intervenției, unui angajat al ISU Constanța i s-a făcut rău, acesta a fost transportat la Spitalul Județean Constanţa.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase