Bărbat prins de polițiști, chiar după ce a furat peste 40 de ghivece cu crizanteme dintr-un cimitir din Cluj-Napoca

Bărbat prins de polițiști, chiar după ce a furat peste 40 de ghivece cu crizanteme dintr-un cimitir din Cluj-Napoca
FOTO: Primăria Cluj-Napoca
Publicat: 31/10/2022, 22:29
Actualizat: 31/10/2022, 22:34

Un bărbat de 36 de ani a fost prins, luni, de poliţiştii locali din Cluj-Napoca, în timp ce fura 43 de ghivece cu flori dintr-un cimitir din oraş.

„Hoţ prins în flagrant de poliţiştii locali. Poliţiştii locali din cadrul Biroului de ordine şi siguranţă publică au prins, în noaptea de duminică spre luni, un bărbat în vârstă de 36 de ani, imediat după săvârşirea unei infracţiuni de furt, din Cimitirul Mănăştur, de pe strada Govora. Poliţiştii locali, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au procedat la supravegherea persoanei, în jurul orei 23:50, bărbatul fiind prins imediat după sustragerea unui număr de 43 de ghivece cu flori (crizanteme), de pe mormintele din incinta cimitirului. Persoana a fost imobilizată şi condusă la Biroul de Ordine şi siguranţă publică al Poliţiei Locale – zona IV, în vederea stabilirii identităţii. A fost solicitat un echipaj de la Secţia IV, Poliţia Naţională pentru predarea persoanei”, se arată într-un comunicat trimis de Primăria municipiului Cluj-Napoca, citat de Antena 3.

Potrivit sursei citate, zilele acestea, cu ocazia Luminaţiei, au fost mobilizaţi 270 de poliţişti locali pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice. Aceştia patrulează, cu precădere, în preajma cimitirelor şi a arterelor intens circulate din oraş.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualulciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase