Blocuri întregi din Capitală, din nou fără apă caldă

Blocuri întregi din Capitală, din nou fără apă caldă
Publicat: 10/11/2022, 14:32
Actualizat: 10/11/2022, 14:33

Blocuri întregi din Capitală, din nou fără apă caldă! Compania Municipală Termoenergetica București anunță că, începând de joi se desfășoară lucrări de reîntregire a rețelei primare în Sectorul 1 și lucrări de remediere a unei avarii în Sectorul 4.

Cine vrea să obțină mai multe informații este rugat să sune la numărul de telefon 031.9442, transmite Termoenergetica.

Vor fi efectuate lucrări pe conducta DN 700 în zona Iancu de Hunedoara din Sectorul 1 pentru reîntregirea Magistralei Grivița, aferentă CET Grozăvești. Oprirea este impusă de finalizarea lucrărilor și de executarea probelor de presiune pentru noul tronson de aproximativ 1,2 km de conductă preizolată, montată de Compania Municipală Energetica Servicii. Lucrările vor fi realizate până sâmbătă, 12 noiembrie 2022, ora 23.00. Un număr de 25 de blocuri din zonele Bulevardul Iancu de Hunedoara și Calea Dorobanți vor avea întreruptă apa caldă până atunci.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură din punctele termice care alimentează un număr de aproximativ 150 de blocuri va fi sistată până luni, 14 noiembrie 2022, ora 23.00 din cauza unor lucrări ce au loc pe conducta DN 800 în zona Bulevardului Constantin Brâncoveanu. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din strada Secuilor, Calea Șerban Vodă și Șoseaua Olteniței.

Compania menţionează că dispeceratele şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor. „Se va lucra simultan în mai multe locuri, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat”precizează Termoenergetica.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase