California, terorizată de un criminal în serie. A făcut deja cinci victime!

California, terorizată de un criminal în serie. A făcut deja cinci victime!
Foto ilustrativ: Pixabay.com
Publicat: 05/10/2022, 08:24
Actualizat: 05/10/2022, 08:24

Un criminal în serie terorizează statul California. Cinci bărbați au fost găsiți morți, iar poliția oferă o recompensă de 95.000 de dolari pentru informații legate de asasin.

Stanley McFadden, inspector de poliție, a declarat că omorurile par a fi conectate. Nu există însă dovezi că ar fi vorba de un criminal, doi sau trei.

Prima victimă, un bărbat de 35 de ani, a fost găsită fără suflare pe 8 iulie. Alți 4 bărbați, cu vârste între 20 și 55 de ani, au fost uciși în următoarele săptămâni.

Pe de altă parte, victimele nu au multe în comun: sunt bărbați, patru de origine hispanică și toți au fost uciși noaptea.

Un om al străzii, ucis de criminalul în serie

Ultima crimă a avut loc în urmă cu o săptămână, cel ucis fiind Lorenzo Lopez, de 54 de ani, un om al străzii.

De asemenea, niciuna dintre victime nu a fost jefuită sau bătută, fiind ucisă rapid. Modul de operare le-a dat fiori până și polițiștilor: ucigașul își așteaptă victimele până când sunt singure, apoi le împușcă cu sânge rece. Zonele vizate sunt cele fără supraveghere video.

Inspectorul de poliție a mai declarat că nu există filmări care să fi surprins vreo crimă sau un pistol în mâna unui individ.

Există însă o imagine, cu un posibil suspect, surprins în zona comiterii uneia din crime.

Poliția oferă o recompensă de 95.000 de dolari

95.000 de dolari ar primi cel care oferă informații utile care să ducă la prinderea criminalului în serie.

Anchetatorii se tem că numărul victimelor este mai mare și au deschis dosare pentru crime neelucidate.

În aprilie 2021, doi oameni, un bărbat de 40 de ani și o femeie cam de aceeași vârstă, au fost împușcați mortal în timpul nopții pe străzile din California.

Victima de sex feminin a supraviețuit, dar nu a reușit să ofere detalii suficient de utile despre atacator, scrie observatornews.ro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase