Cătălin Drulă și-a anunțat oficial candidatura la șefia USR: „Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. E nevoie de organizare, energie și o mână hotărâtă pe volan”

Cătălin Drulă și-a anunțat oficial candidatura la șefia USR: „Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. E nevoie de organizare, energie și o mână hotărâtă pe volan”
Foto: Facebook/Cătălin Drulă
Publicat: 21/05/2022, 12:48
Actualizat: 21/05/2022, 15:46
Cătălin Drulă și-a anunțat oficial candidatura la șefia USR, în cursul zilei de sâmbătă. „Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. E nevoie de organizare, energie și o mână hotărâtă pe volan”, afirmă el.

„Astăzi mi-am lansat oficial candidatura pentru președinția USR. Am demonstrat că sunt omul faptelor. Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril. Vorbesc deschis, critic des și laud la fel. Și mereu o fac sincer și fără ocolișuri.

Cred că USR are nevoie de organizare, energie și o mână hotărâtă pe volan. Și că sunt persoana potrivită pentru asta”,  a scris Drulă, sâmbătă, pe Facebook.

El spune că USR este acum cel mai mare partid de opoziție.

„USR este acum cel mai mare partid de opoziție. Singurul partid liberal din România. Dar lupta pentru destinul României va fi una grea. Suntem noi și colosul PSD-PNL. Și în joc este modernizarea țării noastre.

În acești ani am învățat că politica este un joc de echipă. Vedetismul și politica pe persoană fizică nu produc rezultate durabile. Puterea unui partid de a schimba societatea vine din organizare. Iar democrația nu poate funcționa fără încredere, respect și delegare”, conform sursei citate.

Cătălin Drulă adaugă că, pentru el „leadership înseamnă să-ți pese”.

Foto: Facebook/Cătălin Drulă

„Le-am cerut colegilor mei să-mi acorde încrederea de a fi liderul acestei construcții frumoase, ce poartă numele USR.

Și vreau să explic ce înseamnă pentru mine leadership: înseamnă să-ți pese. Să crezi în ce faci. Să fii sincer cu tine și cu cei care ți-au dat încrederea. Să nu te ferești de responsabilitate și să nu abdici. Să conduci.

Volanul e acolo, trebuie doar să vrei să pui mâna pe el și să-ți pese de pasageri”, a conchis politicianul.

Citește și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult