Ce înălțime are Mihai GĂINUȘĂ de la Asia Express. El se numără printre vedetele Antenei 1 care pleacă în cel mai așteptat reality show al momentului

Ce înălțime are Mihai GĂINUȘĂ de la Asia Express. El se numără printre vedetele Antenei 1 care pleacă în cel mai așteptat reality show al momentului
Sursa foto: Facebook/Mihai Găinușă
Publicat: 29/02/2024, 11:32
Actualizat: 29/02/2024, 11:41

Asia Express revine cu o nouă ediție spectaculoasă, iar printre cele nouă perechi de vedete care se vor aventura pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia se numără și Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colegi  la TV și radio.

Toți concurenții din Asia Express trebuie să fie pregătiți pentru cursa infernală de pe „Drumul Zeilor”. Este bine de știut din sezoanele anterioare că participanții au nevoie de anumite atu-uri pentru a putea rezista unei astfel de competiții solicitante, iar cei prinși pe picior greșit vor duce tot greul competiției.

Unul dintre atu-urile cruciale pentru concurenți este statura lor și condiția fizică- întrucât vot avea de cărat pe tot parcursul curselor un ghiozdan plin, de dimensiuni considerabile care le va pune bețe în roate multor concurenți mai scunzi sau mai mai puțin rezistenți.

Astfel, Mihai Găinușă, unul dintre concurenții de la Asia Express, care are o înălțime de doar 170 de cm (1,7o m) va avea mult de tras în aventura prin Asia. De remarcat este faptul că Mihai Găinușă nu este străin de competiții care implică pe lângă o mentalitate de fier ci și o rezistentă remarcabilă. Acesta a participat de mai multe ori la comperiții de alergere.

Sursa foto: Facebook/Mihai Găinușă
Sursa foto: Facebook/Mihai Găinușă

Motivul pentru care cei doi au acceptat provocarea este unul plin de curaj și entuziasm.

„Dacă fiecare om e dator să planteze un pom, să înalțe o casă și sa facă un copil, înseamnă că deja am rămas cu ceva timp liber. Așa că, în Asia Express, vreau să văd ce pomi au ei si cum arată casele lor pe dinăuntru. Să fiu totuși atent cu copiii, că mi-ajung doi.

O să fie un prilej să le arăt mai tinerelor generații, că noi, cei din X, am crescut mai mult pe afară și am mâncat pe cartelă, deci suntem pregătiți de Jocurile Foamei și ale Somnului.

Pe Oana mă bazez mult la interacțiunile sociale și la atenția pentru detalii, câteva dintre defectele mele. Și am un atuu major: pe Drumul Zeilor sunt însoțit de o fată de preot. Mulțumesc pentru alegere și, cum spune thailandezul: vaya con Dios!”, a explicat Mihai Găinușă, plin de umor, potrivit Ziare.com.

Sursa foto: Facebook/Mihai Găinușă
Sursa foto: Facebook/Mihai Găinușă

Pe de altă parte, Oana Paraschiv a mărturisit că a fost provocată de propunerea de a participa la Asia Express, dar a acceptat cu speranța că va depăși toate temerile și va câștiga lupta cu anxietatea: „Este cea mai mare nebunie în care mă arunc, dar sper să ies învingătoare din această luptă cu mine”.

Printre celelalte perechi care vor lua parte la această aventură se numără Anca Țurcașiu și actrița Andreea Samson, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Andrei Ursu și Vlad Condurache, Ioana State și Mane Voicu, Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, Adi Nartea și actorul Cosmin Vîjeu, precum și Victor Slav și iubita lui Selina.

Așteptările sunt mari, iar telespectatorii sunt nerăbdători să urmărească un nou sezon din aventura Asiatică plină de provocări și momente intense.

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
S-A DAT ORDIN în Ungaria. Viktor Orban a luat deja decizia: Situaţia este înfricoşătoare
Iancu Sterp, ajuns în finala Survivor All Stars cu ajutorul fratelui său celebru
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cercetătorii sugerează să încercăm experiențe noi atunci când simțim că timpul ne scapă printre degete