Celebrul luptător irlandez Conor McGregor își anunță debutul în actorie. Va juca în remake-ul „Road House”

Celebrul luptător irlandez Conor McGregor își anunță debutul în actorie. Va juca în remake-ul „Road House”
Sursa: Captură Youtube
Publicat: 03/08/2022, 23:13

Celebrul luptător irlandez de arte marțiale mixte și pugilist profesionist Conor McGregor urmează să-și facă debutul în actorie alături de Jake Gyllenhaal în remake-ul Amazon Prime a clasicului de acțiune din anii 80 „Road House”.

Irlandezul, unul dintre cei mai emblematici luptători la nivel global, a suferit o fractură de picior în ultima sa luptă, în iulie 2021, împotriva lui Dustin Porier. Fostul campion UFC își pregătește o revenire și, în ciuda noului său rol în film, întoarcerea în ring este prioritatea lui numărul 1.

„Icon-ul Conor McGregor își extinde cariera sa istorică în film pentru a se alătura lui Jake Gyllenhaal în reimaginarea îndrăgitului film clasic, Road House”, a postat Amazon Studies potrivit The Sun.

McGregor, în vârstă de 34 de ani, a repostat știrea că va juca în remake-ul hitului lui Patrick Swayze. În remake-ul lui Gyllenhaal, vedeta americană joacă rolul unui fost luptător UFC devenit portar.

Nu se știe încă ce rol va juca McGregor și dacă va fi un personaj fictiv sau ca el însuși.

„În timp ce lupta rămâne principalul său obiectiv, acesta este începutul unei alte aventuri de succes în imperiul McGregor. El este dornic să înceapă filmările.”, spun producătorii.