Coșmarul unui paramedic s-a adeverit. A încercat să salveze o adolescentă rănită grav în urmă unui accident rutier, fără să știe că e chiar propria fiică

Coșmarul unui paramedic s-a adeverit. A încercat să salveze o adolescentă rănită grav în urmă unui accident rutier, fără să știe că e chiar propria fiică
Foto: Pexels.com
Publicat: 24/11/2022, 11:09
Actualizat: 24/11/2022, 11:11

Coșmarul unui paramedic s-a adeverit! Femeia a trăit cea mai cumplită experiență din viața sa atunci când a intervenit la un accident rutier.

Paramedicul a fost primul care a ajuns la locul incidentului și a acordat ajutor medical unei adolescente rănite grav. Însă, ceea ce nu șiu femeie este că adolescenta pe care a încercat să o ajute era chiar propria fiică pe care nu a recunoscut-o din cauza rănilor grave.

Jayme Erickson a ajuns la locul accidentului petrecut în regiunea Alberta din Canada pe 15 noiembrie. Acolo a găsit o adolescentă cu răni grave, scrie The Guardian. Însă, atunci când femeia și-a terminat tura și a ajuns acasă, era așteptată de ofițeri de poliție care i-au spus că fiica ei de numai 17 ani, Montana, a fost victima accidentului la care ea intervenise.

”Pacienta rănită grav pe care tocmai o îngrijisem era propriul meu copil. Singurul meu copil. Fiica mea, Montana. Deși sunt recunoscătoare pentru cei 17 ani pe care i-am avut alături de ea, sunt devastată și mută. Ce ai fi devenit, fetița mea? Cine ai fi fost?”, a spus femeiea, aflată în stare de șoc.

Organele fetei au fost donate

Richard Reed, un prieten și coleg paramedic, a povestit că accidentul s-a produs după ce mașina în care erau două adolescente a pierdut controlul și a fost lovită de un camion care venea din sens opus. Șoferul a reușit să părăsească vehiculul, dar Montana a rămas blocată. Erickson a fost prima care a ajuns la fața locului. ”Ca părinte, și ca paramedic, vă pot spune că acest lucru este dincolo de orice coșmar la care se poate cineva gândi”, a spus Reed.

Organele fetei au fost donate, iar două persoane trăiesc acum datorită ei. ”Suntem atât de fericiți că fetița noastră trăiește prin ceilalți și, în urma acestei tragedii, a salvat alți oameni. Știm că este ceea ce și-ar fi dorit și suntem atât de mândri de ea. O ne fie foarte dor de ea”, a mai spus mama fetei, potrivit digi24.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase