Craiova: Polițist reținut pentru trafic de droguri chiar de către colegii săi. Bărbatul a fost prins în flagrant

Craiova: Polițist reținut pentru trafic de droguri chiar de către colegii săi. Bărbatul a fost prins în flagrant
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 23/06/2022, 08:50

Un polițist din Craiova a fost reținut pentru trafic de droguri chiar de către colegii săi. Bărbatul a fost prins în flagrant pe o stradă din oraș.

Agenții de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate l-au prins pe polițist chiar în momentul în care încerca să vândă droguri.

Bărbatul lucra la Biroul Rutier din anul 2016, însă în prezent se află în concediu de creștere a copilului. În urma flagrantului, polițistul a fost suspendat din funcție de către superiorii săi.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi urmează să fie prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă, informează stirileprotv.ro.

Caz similar și în București

Un caz similar a avut loc recent și în Capitală. Un agent al Brigăzii Rutiere a Capitalei a fost prins cu droguri, în toaletă, de polițiștii antidrog aflați în misiune la festivalul Saga, care a avut loc în incinta Arenei Naționale. Polițistul este cercetat și într-un dosar de corupție deschis de Direcția Generală Anticorupție, anul trecut, pe numele a 19 agenți de circulație și cinci polițiști locali.

Scandalul drogurilor de la festivalul de muzică electronică Saga a ajuns și în curtea Brigăzii de Poliție Rutieră. Surse din Poliție au spus, pentru Gândul, că polițiștii antidrog în haine civile au făcut verificări în toaletele Arenei Naționale, unde au folosit aparate DrugTest.

Potrivit surselor citate, printre persoanele verificate ar fi fost și S.L., agent în cadrul Brigăzii Rutiere. Asupra acestuia ar fi fost găsită o țigară despre care există suspiciuni că ar fi conținut canabis, însă, în urma testării cu aparatul DrugTest a reieșit că polițistul nu consumase substanțe interzise.