Culiță Sterp a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile

Culiță Sterp a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile
Publicat: 18/11/2022, 19:01

Cântărețul Culiță Sterp, reținut joi pentru 24 de ore după ce a produs un accident în Cluj-Napoca, a fost pus vineri sub control judiciar de către magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca pentru 60 de zile.

Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

„Prin ordonanța procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca din data de 18.11.2022, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de inculpatul S.N., cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului faptă prev. şi ped. de art. 338 alin. (1) Cod penal.

Prin ordonanța procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca din data de 18.11.2022, s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de inculpatul S.N., cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului faptă prev. şi ped. de art. 338 alin. (1) Cod penal.

În fapt, s-a reținut că în data de 17.11.2022, în jurul orei 02:03, a condus autoturismul marca Mercedes-Benz pe strada Eroilor din Cluj-Napoca, cu direcția spre strada Dorobanților şi la intersecţia cu Piaţa Avram Iancu a intrat pe culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu autoturismul marca Dacia cu nr. de înmatriculare condus de către numitul R.M.B., fiind cauzate numitului R.M.B. leziuni traumatice apreciate ca necesitând un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale, iar ulterior inculpatul a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor în drept.

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de Procedură Penală şi au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor şi garanțiilor procesuale, precum prezumţia de nevinovăție”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Culiță Sterp, reținut pentru 24 de ore, după ce s-a urcat beat la volan și a lovit un autoturism în centrul Clujului

Manelistul Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore, după accidentul rutier produs în centrul Clujului, în urma căruia o persoană a fost rănită. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, manelistului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală.

În această seară, Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea lui Culiţă Sterp pentru 24 de ore după ce acesta a ciocnit joi cu un alt automobil în centrul oraşului Cluj-Napoca. În urma impactului, artistul a scăpat nevătămat, însă celălalt şofer a fost rănit. Victima are 32 de ani şi a fost transportată la spital în stare stabilă.

Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum Culiţă Sterp trece cu viteză pe o stradă din Cluj, iar în urma lui apare o maşină de poliţie pe care a depășit-o probabil.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase