Cum a aflat un bărbat că soția îl otrăvea constant. Amândoi sunt medici și erau căsătoriți de 10 ani

Cum a aflat un bărbat că soția îl otrăvea constant. Amândoi sunt medici și erau căsătoriți de 10 ani
Foto: Captură video - New York Post
Publicat: 10/08/2022, 17:07
Actualizat: 10/08/2022, 17:12

Un medic cardiolog a instalat o cameră video, ascunsă în bucătărie, pentru a vedea ce îi pune în băuturi și mâncare soția sa, în vârstă de 45 de ani, care este și ea tot medic, dar dermatolog. El a recurs la acest gest după ce a observat un comportament bizar al soției și a constatat că alimentele și băuturile pe care i le dădea aveau un gust ciudat.

Când s-a uitat pe filmări, dr. Jack Chen a văzut că soția, Yue „Emily” Yu, îi punea în băutură și mâncare soluție pentru desfundarea țevilor, potrivit The Independent.

Bărbatul s-a dus cu filmarea la Poliția din Irvine, în Orange County, care a arestat-o ​​pe femeie în urmă cu câteva zile dr. Yu, chiar în fața cabinetului ei dermatologic, „Mission Viejo”. Însă a fost eliberată, a doua zi, după ce a depus o cauțiune de 30.000 de dolari.

Cei doi formează de zece ani o familie, dar după nașterea celor copii femeia și-a schimbat comportamentul, inclusiv față de cei mici, însă din fericire doar verbal. Soțul susține că femeia are antecedente de abuz fizic și verbal împotriva lui și a celor doi copii ai cuplului, în trecut solicitând un ordin de restricție împotriva ei.

„Când Emily devine frustrată și țipă la copii, folosește în mod obișnuit o expresie chineză care se traduce prin «du-te să mori». De asemenea, le spune copiilor: «ai probleme cu capul/ ești bolnav la cap/ dă-te dracu’/ prostule/ du-te dracului din fața mea»”, a spus Chen în instanță.

Bărbatul a suferit „răni interne serioase” după ce a consumat produsul de curățare, potrivit Poliției. Acum, el va înainta și divorț și deja a obținut un ordin de restricție temporar.

Chen spune că a cunoscut-o pe Yu în 2011 și s-au căsătorit în anul următor. A observat o schimbare în comportamentul ei după nașterea celor doi copii ai lor, în 2013 și 2014. Aceștia, acum în vârstă de 7 și 8 ani, ar fi fost abuzați încă de când erau mici, susține bărbatul.

Locotenentul Bill Bingham de la Poliția din Irvine a declarat că „se pare că domnul Chen a fost otrăvit o perioadă semnificativă de timp”.

Ofițerul a mai precizat că radiologul s-a îmbolnăvit în urmă cu aproximativ o lună și s-a dus la un control medical, atunci când starea sa de sănătate s-a deteriorat semnificativ.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult