Prima pagină » Actualitate » Cum a reacționat un turist străin după ce a mâncat mici în restaurantul Cocoșatu din București: „Mititeii sunt…”

Cum a reacționat un turist străin după ce a mâncat mici în restaurantul Cocoșatu din București: „Mititeii sunt…”

Cum a reacționat un turist străin după ce a mâncat mici în restaurantul Cocoșatu din București:

Micii au devenit, de-a lungul timpului, un preparat faimos în România, astfel că orice turist străin își dorește să îl încerce atunci când vine (cel puțin pentru prima dată) la noi în țară. 

Ba mai mult decât atât, dacă turiștii ajung să deguste preparatul românesc dintr-un loc cu renume, unde micii sunt absolut delicioși, vor reveni de fiecare dată pentru a-și comanda încă o porție.

Unul dintre locurile deja emblematice în ceea ce privește micii este restaurantul La Cocoșatu’ din București, unde oamenii se duc să mănânce ”cei mai buni mici”, după cum afirmă sutele de recenzii. Este condus de Sandu Cocoșatu’, o adevărată legendă, cunoscut drept un maestru al micilor. Are 73 de ani și fiecare zi îl prinde în continuare lângă grătar.

Ce spun turiștii despre micii de la La Cocoșatu’

Turiștii străini care au vizitat România și au ajuns să deguste celebrii mici, au avut numai cuvinte de laudă despre preparatul din carne tocată. Pe Trip Advisor sunt peste 150 de recenzii referitoare la local.

”Se zvonește că sunt cei mai buni mici din București. Confirm. Și este și foarte accesibil”,Un grătar tradițional românesc excepțional de bun. Cele mai bune feluri de mâncare sunt micii și ciorba de burtă”, ”Am mâncat aici trei săptămâni la rând și totul este foarte bun. Totul e proaspăt și făcut în casă. Iar micii sunt extraordinari”, ”Am comandat mici, pulpă de pui dezosată și cartofi. Totul a fost super delicios. Chelnerul nostru a fost amabil. Toate mesele erau pline”, sunt doar câteva dintre recenzii.

”Acest loc este cunoscut pentru micii lor (rulouri cu carne tocată la grătar) pe care îi fac de ani de zile. Pe lângă mici servesc si alte mâncăruri la grătar și supe romanești, supele pe care le-am încercat și micii au fost foarte bune. Recomand”.

„Am mâncat mici în Los Angeles și în Israel, dar nu se compară cu cei de la Cocoșatu. Sunt uimitori. Porțiile sunt foarte mari, iar prețul ridicol de mic”, a mai spus un alt turist mulțumit.

Recomandarea video

Citește și

Mediafax
Cât ar trebui să mâncăm, de fapt, de Crăciun. Un medic trage semnalul de alarmă
Digi24
Rapoarte ale serviciilor secrete americane dezvăluie că Putin vrea să cucerească părți din Europa, inclusiv țări care sunt membre NATO
Cancan.ro
Zodia care termină anul 2025 în genunchi. Mihai Voropchievici: Din păcate, este prea târziu
Prosport.ro
Cea mai frumoasă profesoară de matematică din România e colega lui Gabi Tamaș!
Adevarul
Secretul bine păzit al statuii lui Ioan de Hunedoara: scrisori ascunse în bocancul de bronz
Mediafax
Ce va indica noua etichetă de pe electrocasnice. Cumpărătorii vor fi primii anunțați
Click
Ce spun psihologii despre oamenii care păstrează pungile, borcanele goale, hârtia de ambalaj „pentru orice eventualitate”
Cancan.ro
”Măgărie”. Supărare mare după ce Alessia Pop a câștigat Vocea României
Ce se întâmplă doctore
Cum arată Narcisa Suciu la mai bine de 15 ani de când a plecat în Finlanda. De ce s-a reîntors în țară? E de nerecunoscut
Ciao.ro
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Promotor.ro
Mașini premium SH cu probleme. Expert: „Check engine aprins, beculețe care clipocesc...”
Descopera.ro
Cele mai consumate băuturi din lume au un efect crucial pentru sănătatea oaselor
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. – Ce te doare, Bulă? – Mă doare buzunarul, dom doctor …
Descopera.ro
Universul invizibil dezvăluie noi indicii despre materia întunecată