Cum poți să iei o amendă colosală de 2.500 de lei la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. „Polițiștii locali o aplică. Au făcut-o și în primele trei zile de târg”

Cum poți să iei o amendă colosală de 2.500 de lei la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. „Polițiștii locali o aplică. Au făcut-o și în primele trei zile de târg”
Primăria Sectorului 6
Publicat: 29/11/2022, 13:02

Primăria Sectorului 6 din Capitală îi avertizează pe cei care vin la Târgul de Crăciun din Drumul Taberei că pot fi amendați cu sume cuprinse între 1.000 și 2.500 de lei. În ce condiții se pot aplica aceste sancțiuni.

Primăria Sectorului 6 trage un semnal de alarmă pentru cei care vor să viziteze Târgul de Crăciun din Drumul Taberei.

„Un sigur lucru trebuie avut în vedere: transportul până la destinație! Lăsați mașinile acasă! Nu sunt locuri de parcare suficiente în zonă, iar cine încalcă regulile este aspru sancționat!

În Sectorul 6, nu se parchează pe spațiul verde! Este important de știut pentru cei care locuiesc în alte zone ale Capitalei și chiar în alte județe și vin la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei”, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Sectoruli 6.

Potrivit sursei citate, amenda este cuprinsă între 1.000 și 2.500 de lei, în funcție de masa autovehiculului.

„Polițiștii locali o aplică. Au făcut-o și în primele trei zile de West Side Christmas Market, când mulți nu au ținut cont de recomandarea de a folosi mijloacele de transport în comun și au parcat pe oriunde: pe spațiul verde, pe carosabil, pe trecerile de pietoni, pe trotuare și chiar în stațiile STB”, se arată în comunicatul

Primarul Ciprian Ciucu: „Vă avertizăm că nu aveți unde vă lăsați mașinile”

Și primarul Sectorul 6 face apel către vizitatori.

„Fac apel la vizitatorii târgului să vină cu metroul, deoarece există stație fix la Parcul Drumul Taberei, cu tramvaiul 41, care lasă călătorii în buza parcului, sau cu autobuzele și troleibuzele. Cei care aleg să vină cu mașina personală trebuie să știe că, dincolo de faptul că vor aglomera zona, vor pierde mai mult timp în trafic și vor avea mai puține ore la dispoziție pentru a le petrece la târg. Locurile de parcare publice sunt limitate în zonă, iar cele rezidențiale sunt deja atribuite.

La astfel de evenimente, peste tot în lume, se ajunge mult mai bine cu transportul public!

În Sectorul 6, Poliția Locală are toleranță zero pentru parcatul pe spațiul verde, ceea ce au aflat deja vizitatorii din afara Sectorului 6, neobișnuiți cu acest lucru în sectoarele sau localitățile lor”, a transmis edilul.

„West Side Christmas Market” este deschis de luni până vineri, între orele 12.00 și 22.00. Pe 30 noiembrie și 1 decembrie, târgul va fi deschis între orele 12.00 și 23.00. Accesul este gratuit.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase