Cum s-a răzbunat un client BCR din Cluj, după ce Austria s-a opus aderării României la Schengen

Cum s-a răzbunat un client BCR din Cluj, după ce Austria s-a opus aderării României la Schengen
Sursa foto: Facebook
Publicat: 10/12/2022, 08:42

Ion Novăcescu, un organizator de evenimente din Cluj, a anunțat că a decis să își retragă banii de la BCR după ce Austria a refuzat să accepte aderarea României la Schengen fără a avea, potrivit acestuia, un motiv pertinent pentru a susține această decizie.

Mai mult, acesta spune că, după ce Austria „mi-a umilit Mama-Patrie și pe mine”, a decis să își transfere banii de la BCR, bancă deținută de grupul austriac Erste. Acesta a scris în detaliile plății „transfer disponibilități bănești după umilirea României de Austria”.

„Acesta e primul lucru pe care l-am făcut, astăzi, după ce Austria mi-a umilit Mama-Patrie și pe mine.

Mi-am transferat economiile pe care le aveam la BCR, deținută de banca austriacă erste, la o altă bancă.

Iar la detaliile plății am scris:
«Transfer disponibilități bănești după umilirea României de Austria».

Am scris asta din patru motive:

1. ca să mă răcoresc puțin pe frigul ăsta de la Cluj,

2. ca să le transmit mesajul meu de adio țâfnoșilor și mincinoșilor grofi de la Viena și nu numai,

3. ca să rămână motivul plății în evidențele BCR și ale BNR,

4. CA SĂ TE INSPIR SĂ FACI ȘI TU LA FEL! 🙂

E atât de simplu și de ușor să îți transferi BANII TĂI de la o bancă austriacă la oricare alta. Poți face asta din fotoliu, de pe telefonul tău. La fel de ușor și simplu e să le scrii, ca mine, de ce îți transferi banii din banca lor:

FIINDCĂ NE-AU UMILIT PE NOI SI PE MAMA NOASTRĂ, ROMÂNIA! DUPĂ CE LE-AM DAT PETROLUL NOSTRU, PĂDURILE NOASTRE ȘI BĂNCILE NOASTRE. Iar arienilor austrieci nu le-a fost de ajuns. Ne-au furat și viitorul, astăzi. No bine! De acum sper să simtă arienii din Austria cât de-al naibii frige și ustură Mămăliga Românească. Te rog frumos distribuie mai departe, dacă și tu simți la fel. Ca să-i inspirăm și pe alți Români! Fiindcă unde suntem mai mulți puterea crește și austriacul arogant se îngălbenește. De stres și nițică pagubă.
Așa să fie! Organizatorul de eveniment din Cluj, Ion Novăcescu, a anunțat că și-a retras banii de la BCR, ca răspuns la gestul total absurd făcut de Austria, de a se opune fără niciun motiv pertinent aderării României la Schengen”, a scris el.

Sursa foto: Facebook

România și Bulgaria rămân, momentan, în afara Schengen

România și Bulgaria rămân momentan în afara Spațiului Schengen, după ce Austria și Olanda s-au opus aderării celor două țări în cadrul Consiliului Justiție și Afaceri Interne de joi.

Austria s-a opus aderării ambelor țări, în timp ce Olanda s-a împotrivit doar aderării Bulgariei, dar cum candidaturile Bucureștiului și Sofiei au venit „la pachet”, decizia Olandei a afectat, practic, și România.

Dintre cele 27 de ţări membre UE, Austria şi Olanda au votat împotrivă, cea din urmă menţionând că se opune doar aderării Bulgariei, conform unor surse de la Bruxelles.

În schimb, candidatura Croației a fost acceptată, astfel că această țară va deveni membru Schengen de la 1 ianuarie 2023.

Potrivit unor surse, președinția cehă a Consiliului Uniunii Europene susține în continuare aderarea României și Bulgariei, iar cele două țări au încă o șansă: să solicite un vot pe 15 decembrie, în Consiliul European. Ministrul ceh de Interne a explicat că nu a fost posibilă decuplarea României de Bulgaria în acest moment.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase