Dezvoltatorii WhatsApp lucrează la o o nouă funcție pentru aplicaţie. Utilizatorii au cerut mereu această schimbare

Dezvoltatorii WhatsApp lucrează la o o nouă funcție pentru aplicaţie. Utilizatorii au cerut mereu această schimbare
FOTO - caracter ilustrativ: Whatsapp
Publicat: 05/07/2022, 14:19
Actualizat: 05/07/2022, 14:19

Dezvoltatorii WhatsApp lucrează la o nouă funcție pentru aplicaţie, care va permite utilizatorului să stea online fără să fie văzut. Prctic, un mod incognito… cerut mereu de utilizatori.

Astfel, posibilitatea de a ascunde statutul online se va datora unei noi setări de confidențialitate numită „cine poate vedea când sunt online”. De altfel, de-a lungul anilor, o mulțime de utilizatori au cerut să își poată ascunde statutul online, din diferite motive.

De exemplu, unii utilizatori doresc să folosească WhatsApp fără a fi deranjați de alte persoane sau se simt urmăriți de cineva.

Astfel, potrivit Mediafax, care citează wabetainfo, WhatsApp lucrează la o funcție care le permite utilizatorilor să aleagă cine poate vedea când sunt online pe WhatsApp, care va fi disponibilă într-o viitoare actualizare .

Utilizatorii vor putea configura cine poate vedea când sunt online și vor exista următoarele setări:

  • „Everyone” (Toată lumea);
  • „Same as Last Seen” (La fel ca ultima dată când a fost văzut).

De exemplu, dacă utilizatorii aleg „My contacts” pentru „Last Seen” și „Same as Last Seen” pentru „online”, asta înseamnă că persoanele care nu apar pe lista de contacte nu vor putea să vadă când sunt online.

Funcția este în curs de dezvoltare, dar nu se știe deocamdată când va fi lansată public.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult