Dieta-minune a Ralucăi Bădulescu | Cum a slăbit vedeta Kanal D 68 de kilograme

Dieta-minune a Ralucăi Bădulescu | Cum a slăbit vedeta Kanal D 68 de kilograme
Sursa FOTO: Cancan/Facebook
Publicat: 22/11/2022, 15:52
Actualizat: 22/11/2022, 15:54

Raluca Bădulescu cântărea în urmă cu câțiva ani peste 100 de kilograme, dar era nemulțumită de aspectul său fizic, așa că a decis să apeleze la o operație de micșorare a stomacului și a reușit astfel să ajungă la o siluetă fabuloasă.

Vedeta Kanal D este foarte mândră de felul în care arată acum, iar recent a dezvăluit cum a reușit să ajungă de la 115 kilograme, cât avea înainte, la doar 47. Ea a recunoscut că după operația de micșorare a stomacului a acumulat mai multe kilograme în plus, însă a luat imediat măsuri.
Raluca Bădulescu înainte de operație
Sursa FOTO: Cancan

Vedeta a ajuns cântărească 47 de kilograme, ceea ce pentru mulți ar însemna o schimbare mult prea drastică. În schimb, Raluca Bădulescu recunoaște că se simte bine și chiar spune că nu o interesează părerea celor din jur.

Raluca Bădulescu: Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile”

Vedeta Kanal D spune că în perioada pandemiei a pus 10 kilograme, dar le-a dat jos chiar dacă nu a renunțat în totalitate la dulciuri. Are însă grijă să numere caloriile în așa fel încât să nu depășească 1000 zilnic.

„Număr caloriile de doi ani, după perioada lockdown-ului, în care mă îngrășasem 10 kg și m-am panicat. Mă îngrășasem în timpul pandemiei, pentru că am stat și m-am uitat la Netflix și am mâncat în disperare. Mie îmi plac dulciurile mult. Nu am renunțat la dulciuri nici acum, dar număr caloriile. Să fie în jur de 1000 de calorii pe zi. Mănânc salată, brânzeturi, piept de pui, dar nu lipsesc o ciocolățică, o băutură acidulată cu zahăr, niciodată. Adică le balansez în așa fel încât să-mi ajungă de ceva dulce. Și acum în geantă, dacă mă căutați, să știți că am o ciocolată mică. Jur, chit că se topește că e vară. O am, trebuie să fie aici, la cap. Ciocolata e cu mine mereu”a declarat Raluca Bădulescu, potrivit cancan.ro.

Raluca Bădulescu (după ce a slăbit)
Sursa FOTO: Facebook
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase