Digi RCS-RDS România, vești proaste pentru abonați. Începând cu 8 martie 2022, canalul va fi scos din grila de programe

Digi RCS-RDS România, vești proaste pentru abonați. Începând cu 8 martie 2022, canalul va fi scos din grila de programe
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 07/03/2022, 16:58

Începând de marți, 8 martie, Digi RCS-RDS, cel mai mare operator de televiziune și internet de pe piața din România, nu va mai oferi serviciul HBO Go.

Astfel, HBO Go va dispărea complet, indiferent dacă suntem sau nu abonați ai acestei rețele, informează Cancan.

Aceasta deoarece HBO Go devine HBO Max începând cu această dată. Astfel, abonații TV care au abonament pentru canalele de televiziune HBO nu vor fi afectați, aceștia putând să urmărească în continuare cele trei canale. Mai mult, ei vor avea acces și la noua platformă, HBO Max.

Prin urmare, aplicațiile HBO Go nu vor mai fi disponibile în România, fiind înlocuite complet de aplicația HBO Max.

Schimbarea este valabilă atât pe televizor, cât și pe tablete, telefoane, laptopuri sau orice alte dispozitive conectate la internet.

Clienții abonați la HBO prin Digi RCS-RDS vor putea să acceseze în continuare serviciul de streaming. De asemenea, HBO Max nu va implica noi costuri pentru toți abonații, ci doar pentru cei care nu sunt abonați la HBO prin intermediul televiziunii clasice, mai notează sursa citată.

Abonamentul lunar pentru noua platformă va costa 4.99 euro / lună, însă cei cei se vor abona în perioada 8 – 31 martie 2022 vor beneficia de un preţ special de 3.30 euro / lună pe întreaga perioadă contractuală.