FOTO-VIDEO | Doi adulți și doi copii au murit într-un grav accident petrecut pe DN4, la Frumușani

Publicat: 25/08/2022, 22:54
Actualizat: 26/08/2022, 14:04

O familie întreagă, doi adulți (un bărbat de 44 de ani și o femeie de 27 de ani) și doi copii de 11 și 6 ani, s-a stins într-un grav accident rutier petrecut joi seara, în jurul orei 19:50, pe Drumul Național 4 (DN4), la limita județelor Călărași și Ilfov.

Toți se aflau în aceeași mașină, iar în comuna Frumușani au lovit în plin o mașină care venea de pe contrasens, al cărei șofer nu s-a asigurat la un viraj la stânga. O altă cauză a accidentului, potrivit martorilor, ar fi fost viteza excesivă cu care circulau ambele mașini.

În urma impactului, autoturismul în care se aflau cele patru victime din aceeași familie s-a răsturnat în afara carosabilului.

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost grav rănit, fiind transportat la un spital din București, intubat, în stare de inconștiență.

FOTO – amator

Traficul rutier a fost blocat total în zona evenimentului rutier.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Serviciului Rutier din Ilfov, urmând să fie stabilite cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase